"Джокер" побив торішній рекорд "Веном", що зібрав 80 млн доларів / Фото: YouTube

"Джокер" за вихідні побив рекорд касового збору, зібравши 93,5 мільйона доларів, і є найуспішнішим з усіх фільмів, які вийшли на екрани у жовтні.

Про це пише REUTERS.

Читайте такожУ США попередили про підготовку до масових розстрілів у кіно на показах «Джокера»

Відео дня

Видання вказує, що стрічка про відомого злочинця легко побила торішній рекорд, встановлений «Веномом», що зібрав 80 мільйонів доларів за такий же проміжок часу.

У рейтинг найбільш успішних кінострічок потрапили також: мультфільм "Еверест", фільми "Абатство Даунтон", "Шахрайки з Волл-Стріт", друга частина "Воно".

Фільм Тодда Філліпса став першим, який більш-менш детально показує процес "мутації" нешкідливого коміка Артура Флека у Джокера і розкриває передумови до виникнення цього безжального вбивці.

Глядача підводять до «народження» Джокера дуже плавно і поступово, буквально, розжовуючи кожен життєвий етап, що спричинив  собою його перетворення. Адже спочатку Артур був цілком собі невинною людиною з деякими психічними відхиленнями. Він ходив на звичайну роботу, жив у звичайному будинку. Але кожне зіткнення з людською жорстокістю, фізичним насильством «ламає» його.