Серіал «Свати» вперше вийшов на екрани в 2008 році / фото m.kino-teatr.ru

Серіал «Свати» вперше вийшов на екрани в 2008 році. Комедійне шоу про сім'ї Будько і Ковальових, жителів села і міських інтелігентів відповідно, миттєво підкорило телеглядачів. Однак після виходу шостого сезону поповзли тривожні чутки про закриття проекту.

Читайте також«Дощовий день у Нью-Йорку»: огляд на фільм Вуді Аллена, що потрапив в епіцентр секс-скандалу

Кілька тижнів тому і зовсім з'ясувалося, що актор Микола Добринін більше не хоче працювати над новими епізодами, так як встиг добряче втомитися від способу свого персонажа Мітяя. Чутки про можливий відхід улюбленого артиста ще більше налякали шанувальників, пише "СтарХит".

Відео дня

У підсумку представники 58-річного Федора Добронравова вирішили прокоментувати ситуацію. Як виявилося, актор не збирається йти з проекту, який вже встиг стати важливою частиною його життя.

«Майбутнє серіалу буде таким же щасливим, як і минулі шість сезонів. Так каже Федір Вікторович. Він залишається в шоу, на носі випуск продовження. Наскільки я знаю, акторський склад не зазнає сильних змін. Все інше надумано. Назва не зміниться. І проект ніхто не залишав», - розповів представник Добронравова.

Як повідомляв УНІАН, зірці серіалу "Свати" таки дозволили в'їзд і зйомки в Україні.