У нього ж вона засіла в голові на кілька місяців / скріншот

Актор Джої Беті, який зіграв барда Лютика в серіалі «Відьмак» від Netflix і виконав пісню «Відьмаку заплатіть карбованою монетою», котра через кілька днів після прем'єри стала популярнішою самого серіалу, розповів про своє ставлення до композиції.

Читайте такожОбладунки пластмасові, а грудей справжні. Рецензія на серіал «Відьмак» від NetflixСвою думку він висловив в інтерв'ю men's Health.

За словами актора, пісня засіла в головах у всієї знімальної групи на тиждень. Але йому не пощастило більше за всіх.

Відео дня

«Це найбільш дратівлива річ, яку я коли-небудь чув. Дуже чіпляється. Всі слухали її протягом тижня або близько того і наспівували. У мене вона засіла в голові на вісім місяців», – поділився Бэти.

У російськомовній версії Лютика озвучив актор дубляжу Прохор Чеховський. Він же виконав пісню «Відьмаку заплатіть карбованою монетою». В інтерв'ю виданню Tj він розповів, що тепер меми з цією піснею йому надсилають в усі соцмережі.

За словами Чеховського, під час запису пісні ніхто не думав про наслідки: «Чесно, ми просто хотіли добре зробити свою роботу, щоб пісня звучала не гірше оригіналу, стала гарним фіналом однієї серії та водночас своєрідним інтро для іншої. Як потім виявилося, кожен з нас ще тиждень після запису наспівував пісню про карбовану монету. Але тоді ми не звернули на це особливої уваги».

Раніше УНІАН повідомляв, як до пітерського суду надійшли погрози мінування, невідомі вимагали «Відьмаку заплатити карбованою монетою».