Артист помер під час виступу \ @Benstriesenou1

Американський фолк-виконавець Девід Олні помер прямо на сцені фестивалю авторської пісні в Санта-Роса-Біч у Флориді. Музикантуі був 71 рік.

Читайте такожПомерла французька актриса і модель, яка зіграла дівчину Бонда

За словами двох музикантів, які були з ним на сцені, Девід Олні посеред пісні зупинився, вибачився перед слухачами, після чого закрив очі і замовк, передає Бі-бі-сі. Це сталося ввечері в минулу суботу. Імовірно, у Девіда Олні стався серцевий напад прямо під час виступу.

Відео дня

"Олні виконував свою третю пісню, коли він зупинився, вибачився і закрив очі. Він сидів дуже тихо зі своєю гітарою, в крутому капелюсі і красивому помаранчевому замшевому піджаку", - написала на своїй сторінці у "Фейсбуці" Емі Рігбі, яка сиділа на сцені поруч з музикантом. За її словами, спочатку всім здалося, що він просто зробив паузу.

"Девід замовк, сказав "Вибачте" і схилив підборіддя на груди. Він не упустив гітару, не впав зі стільця. Все сталося легко і тихо - рівно так, яким був і він сам", - розповів Скотт Міллер, який також знаходився на сцені з Девідом Олні.

"Ми поклали його на підлогу і робили все, щоб привести його до тями, поки не приїхала швидка допомога. Світ втратив в той вечір хорошу людину, але у нас залишилися його пісні", - пише Скотт Міллер.

Девід Олні народився в 1948 році в Провіденсі (штат Род-Айленд). У 1971 році він приєднався до групи Simpson Бленда Сімпсона. Через кілька років сформував групу The X-Rays, з якою записав два альбоми для Rounder Records.

За свою музичну кар'єру Олні випустив понад 20 альбомів.