Перший півфінал відбору на Євробачення 2020 - дивитися / Facebook, Євробачення

Сьогодні увечері відбудеться перший півфінал нацвідбору на пісенний конкурс "Євробачення-2020". За право представляти Україну на сцені в Роттердамі боротимуться 16 виконавців.

Україна проводить вже п'ятий національний відбір виконавця для "Євробачення". За ці роки відбори перетворилися на повноцінне музичне реаліті-шоу, яке привертає до екранів всю країну.

Читайте такожЄвробачення-2020: хто претендує від України на участь у пісенному конкурсі

Як проходить відбір на Євробачення в Україні

Національний відбір на Євробачення проходить в три етапи, Цього року півфінали відбудуться 8 і 15 лютого, а фінал 22 лютого. Переможця визначають телеглядачі спільно з членами журі.

Хто буде на відборі на Євробачення 8 лютого

В перший півфінал нацвідбору потрапили як відомі виконавці, так і нові імена. 8 лютого свої композиції представить гурт [О], співачка Jerry Heil, музикантка Katya Chilly, бандуристка Марина Круть (KRUTЬ), гурт Go-A, бойз-бенд CLOUDLESS, музикант GIO та співачка Assol.

Перший півфінал відбору на Євробачення - де дивитися

З 2016 року національний відбір на Євробачення в Україні спільно проводять канали СТБ та UA: Перший. Їх будуть показувати на ТБ, початок трансляції - о 18:00.

Перший півфінал відбору на Євробачення 2020 можна дивитися онлайн, канали будуть вести трансляцію на Youtube. Подивитися відбір на Євробачення 2020 онлайн можна на сайті УНІАН.

Нагадаємо, Євробачення 2020 стартує 12 травня у Роттердамі. Раніше УНІАН писав, чого чекати від Нацвідбору на Євробачення-2020.