Олександр Порядинський на сцені другого півфіналу Євробачення 2020 / Скріншот

Переможець популярного телешоу Х-фактор Олександр Порядинський виступив у новому образі на сцені другого півфіналу Нацвідбору на Євробачення 2020, що відбудеться у травні в Нідерландах.

Глядачам і суддям співак презентував музичну композицію про кохання у традиційному дусі, за що члени журі його розкритикували. Хмизу до вогню й додав коментар ведучого Сергія Притули, що Порядинський хоче бути другим Олегом Винником.

Читайте такожТроє афроукраїнок з FO SHO запалили Нацвідбір гарячим американським хіп-хопом

Відео дня

«Типовий, навіть побутовий образ. Треба це міняти, ти – артист. Якщо ти скинув 60 (кілограмів – УНІАН), якщо ти перемагав у 15 в Х-факторі, якщо ти стільки зробив, щоб опинитися тут, зроби ще трохи для свого образу… Якщо ти хочеш наступати на стопи Олега Винника і бути його наставником, або просто новим ім’ям, зроби ще щось для свого образу», – порадила Тіна Кароль.

«Не треба бути другим. Чому вам завжди хочеться бути другим? Олег Винник уже є», – додав інший член журі.

Перший етап Нацвідбору Євробачення 2020 України відбувся минулої суботи. У фінал тоді вийшло троє учасників, які набрали найбільшу кількість балів від журі та глядачів: KRUTЬ, Go-A і Jerry Heil.

Повний виступ Порядинського можна глянути за посиланням.

Євробачення 2020 Україна відбувається щороку напередодні проведення однойменного міжнародного пісенного конкурсу. Переможець відбору представлятиме Україну на сцені з учасниками із десятків інших країн. Євробачення 2020 онлайн традиційно проводять національні телеканали.

Євробачення 2020 другий півфінал пройде вже 15 лютого о 19.00, а фінал – 22 лютого. Цього року 65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2020 відбудеться у Роттердамі в травні.