Студії Disney та Pixar представляють анімаційну комедію «Вперед» / кадр з фільму

У березні популярний кінематограф підготував для українського глядача ряд гучних новинок на будь-який смак.

УНІАН підготував добірку найбільш очікуваних фільмів березня.

Вперед / Onward (США, 4 березня)

Читайте такожВийшов дубльований трейлер фільму "Артеміс Фаул" з Коліном Фарелом та Джуді Денч (відео)Студії Disney та Pixar представляють анімаційну комедію «Вперед». Це історія про двох братів-ельфів, які відправляються в незвичайний квест, щоб дізнатися, чи залишилося в світі хоч трохи магії. Новий анімаційний фільм Pixar Animation Studios зняли режисер Ден Сканлон і продюсер Кору Рей – команда, яка подарувала нам «Університет монстрів». Перші відгуки зарубіжних кінокритиків на мультфільм просто відмінні. Ну а чого ще можна було очікувати від чудового тандему Disney і Pixar.

Огляд на мультфільм можна прочитати за посиланням.

Пригоди Піноккіо / Pinocchio (Великобританія, Франція, Італія, 12 березня)

Нова екранізація всесвітньо відомої казки Карло Коллоді від знаменитого режисера Маттео Гарроне, історії одного з найбільш улюблених літературних героїв – Піноккіо. Неслухняний юнак в черговий раз тікає від батька назустріч пригодам і заповітної мрії – стати справжнім хлопчиком.

Бладшот / Bloodshot (США, 12 березня)

12 березня Вин Дизель повернеться на екрани в звичному для себе образі супергероя. За сюжетом нової стрічки секретна корпорація RST повертає до життя смертельно пораненого морпеха Рея Харрісона. Завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом – невразливим біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, компанія управляє його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він насправді, і його завдання – з'ясувати це.

Мій шпигун / My Spy (США, 12 березня)

Ще один фільм про крутих хлопців і не тільки. У головній ролі знявся ще один накачаний «громила» Дейв Батіста. Він грає Джей Джея – агента ЦРУ, який повинен довести, що чогось вартий, щоб залишитися на роботі. Випадково доля його кар'єри опиняється в руках 9-річної Софі. Вони укладають угоду: Джей Джей вчить її, як це – бути шпигуном, а Софі обіцяє нікому не розповідати про те, що він – агент під прикриттям. Цю незвичайну парочку чекає чимало веселих і часом небезпечних пригод, а як бонус – справжня дружба.

Тихе місце 2 / A Quiet Place: Part II (США, 19 березня)

Один з найцікавіших трилерів останнього часу отримав продовження. Сім'я Ебботт продовжує боротися за життя в повній тиші. Слідом за смертельною загрозою, з якою вони зіткнулися будинку, їм належить пізнати жахи зовнішнього світу. Вони змушені відправитися в невідомість, але швидко виявляють, що істоти, що полюють на звук, – не єдині вороги за межами безпечної стежки. Головну жіночу роль, як і в попередньому фільмі, виконає приголомшлива Емілі Блант, однак з'являться і нові персонажі у виконанні Кілліана Мерфі і Джимона Хонсу.

Пульс (Україна, 19 березня)

Юна українська легкоатлетка живе в маленькому містечку і у неї є велика мрія – потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар'єра тільки починається, і вона демонструє хороші результати, але в результаті жахливої автомобільної аварії дівчина отримує важкі травми і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на бажані Олімпійські ігри, але і на нормальне життя. Однак вона не збирається здаватися і прагне довести: на шляху до цієї мрії не існує перешкод.

Мулан / Mulan (США, 26 березня)

Про те, що Disney готує кіноадаптацію мультфільму «Мулан», стало відомо ще минулої весни. І ось кінопрем'єра вже зовсім близько. За сюжетом фільму, коли імператор Китаю видав указ про те, що один чоловік з кожної сім'ї повинен пройти службу в Армії Імператора для захисту країни від Північних загарбників, Фа Мулан, старша дочка почесного воїна, вирішує зайняти місце хворого батька. Вона переодягається в чоловіка, Па Жу, і проходить складний шлях для того, щоб зміцнити внутрішню силу і знайти справжнє призначення. Цей шлях перетворить її на справжнього воїна і принесе повагу вдячних співвітчизників і гордого батька.