Фейсбук Laura Merrill

Музикант Алан Меррілл, один з авторів хіта I Love Rock 'n' Roll, помер у віці 69 років через ускладнення, викликані зараженням коронавірусом.

Читайте такожВід коронавірусу померла зірка культових італійських фільмів

Про це повідомила його дочка Лора на своїй сторінці в соцмережі. "Коронавірус забрав мого батька цього ранку. Мені дали дві хвилини попрощатися з ним, після повели. Він виглядав мирним, і коли я йшла, все ще була надія, що його ім'я не з'явиться у зведеннях новин. Щоб з цього вийшло хоч щось хороше, я благаю вас поставитися до цього серйозно. Гроші не мають значення. Люди вмирають. Тобі здається, що це не станеться з тобою або твоєю сім'єю. Це сталося. Залишайтесь вдома, якщо не для вас... то для інших", - написала донька музиканта.

Алан Меррілл народився в Нью-Йорку в 1951 році. Він переїхав у Лондон, в 1970-х. Музикант написав пісню I Love Rock 'n' Roll в 1975 році спільно з гітаристом Джейком Хукером, обидва на той момент виступали у складі рок-гурту Arrows. В 1982 році на пісню записала кавер співачка Джоан Джетт і група Blackhearts, зробивши її всесвітнім хітом.

Джоан Джетт відгукнулася на новину про смерть Алана Меррілла в своєму Instagram. «Я висловлюю мої думки і любов до його родини, друзів і музичному співтовариству в цілому. Я до сих пір пам'ятаю, як дивилася Arrows по телевізору в Лондоні і була вражена піснею, яка кричала про те, щоб стати хітом. З глибокою вдячністю і скорботою бажаю йому безпечної подорожі у світ інший», - написала співачка.