Білл Ріфлін народився в 1960 році в Сіетлі \ @lydrummet

У США у віці 59 років пішов з життя музикант Білл Ріфлін – барабанщик, який грав у різних рок-гуртах, зокрема, R. E. M., Ministry, Nine Inch Nails та King Crimson. Найбільшу популярність Ріфліну принесла участь у King Crimson.

Читайте такожПомер британський музикант засновник стилю індастріал

Музикант помер після тривалої боротьби з раком, пише Variety. Про смерть барабанщика в Twitter написав також його друг і колега Кріст Новоселич з гурту Nirvana. "Сумно усвідомлювати про смерть Білла Ріфліна. Вірна людина і чудовий музикант", – йдеться в повідомленні.

Відео дня

Будучи мультиінструменталістом, Ріфлін також випускав і сольні записи, а разом з групою KMFDM грав на барабанах, клавішних, а також на бас-гітарі і співав. Він почав виступати з King Crimson в 2013 році спочатку в якості барабанщика, а потім повернувся в якості клавішника. Також він грав на ударних для альбому Роббі Вільямса Take the Crown.

Білл Ріфлін народився в 1960 році в Сіетлі. Він почав грати з місцевими панк-ггуртами, такими як Telepaths, Tupperwares Blackouts. Потім він приєднався до Minestry. Крім того, він грав з групою R.E.M як в студії, так і живі концерти. З 2013 по 2016 рік був учасником King Crimson. Його дружина, художниця Франческа Сундстен, померла влітку 2019 року.