Героїні серіалу "Чому жінки вбивають"

Якщо у вас є вільний час на свята, і ви хочете себе чимось розважити, пропонуємо кілька серіалів, гідних вашої уваги. Тут і документальні програми, й комедійні драми. 

Різдвяне полювання 

Головна героїня Йоханна стомилася чути закиди на свою адресу про те, що у неї немає хлопця, тому дівчина дала слово - до Різдва вона знайде своє кохання. Для цього у неї є лише 24 дні. 

Індустрія

Головні герої - молоді фінансисти без досвіду роботи, яких беруть у Pierpoint - найбільший інвестиційний банк Лондона. Але реальність виявилася далекою від тієї, яку вони собі уявляли. Працівники зіткнулися з токсичною зворотною стороною обраної ними спеціальності. Перепрацювання, жахливе ставлення керівництва і постійні стреси змушують пускатися берега - хлопці підсідають на наркотики. Чи вдасться їм повернутися до нормального життя?

До слова, авторами сценарію виступили колишні банкіри, що робить перегляд серіалу цікавішим. 

Найгірша відьма

Це історія про юну чаклунку, яка потрапляє на навчання в школу магії. У неї далеко не все виходить так добре, як хотілося б, а деякі її невдачі піднімають на вуха цілу школу.

Чому жінки вбивають 

Комедійна драма у двох сезонах розповідає історії різних жінок, які зважилися на злочин. У першому сезоні дія розгортається в різних часових лініях.

Головних героїнь об'єднує два фактори. Перший - це будинок, в якому вони живуть (події відбувалися в одному і тому ж місці з різницею в десятки років). Другий фактор - це причина, з якої їм доводиться розправитися зі своїми коханими. 

Емілі в Парижі

Американсько-французький комедійно-драматичний веб-серіал. Головна героїня - Емілі, яка несподівано для себе отримує високу посаду в Парижі. Дівчина погоджується на неї не роздумуючи, але вона навіть не підозрює, які пригоди на неї чекають попереду. 

Нагадаємо, що героїні серіалу "Венздей" довелося вивчити для зйомок.

Вас також можуть зацікавити новини: