Джуді Денч може більше не з'явитися у кіно / фото інстаграм фан-сторінки Джуді Денч

Британська акторка Джуді Денч, яка відома за фільмами "Гордість та упередження","Шоколад", "Філомена" та іншими кінороботами, натякнула на завершення акторської кар'єри. Про це повідомляє видання Independent.

Нещодавно 89-річна зірка відвідала виставку квітів у Лондоні. На заході до неї підійшов журналіст, який запитав про майбутні плани та нові ролі. Проте Джуді вирішила розповісти правду. 

"Ні-ні, я навіть не бачу", - сказала акторка. 

Відео дня

З того моменту почали ширитися чутки, що Денч таким чином оголосила про завершення своєї кар'єри. Згодом її агенти розповіли такі подробиці:

"Денч страждає на вікову дегенерацію жовтої плями очей - це захворювання, на яке страждають близько 700 000 людей у Великій Британії".

До слова, у 2022 році акторка вперше розповіла, що має проблеми із зором. Вона наголошувала, що не хоче йти на пенсію, проте втрата зору їй дуже заважає в роботі та в житті. Жінка згадала історію, як під час вечері зі своїм партнером Девідом вона не бачила, що лежить на тарілці. Тому йому довелося нарізати для неї їжу та годувати. 

Що відомо про Джуді Денч

Джуді Денч - відома акторка театру та кіно. Дебют на професійній сцені відбувся у неї в 1957 році у лондонському театрі Old Vic. Тоді вона зіграла Офелію у "Гамлеті". Згодом Денч вступила до Королівського шекспірівського театру і почала також працювати в кіно.

Популярність жінці принесли такі кінокартини, як "Закоханий Шекспір", "Айріс", "Місіс Хендерсон представляє", "Скандальний щоденник" та інші роботи. Вона є володаркою численних престижних нагород, зокрема, премії "Оскар", а також має дві премії "Золотий глобус", дві премії Гільдії кіноакторів США, шість премій BAFTA та чотири премії BAFTA TV. 

Джуді з "Оскаром" / фото інстаграм фан-сторінки Джуді Денч

Нагадаємо, раніше зірка фільму "Красуня на всю голову" вперше розповіла про серйозне захворювання.

Вас також можуть зацікавити новини: