Фото інстаграм Емі Шумер 

Американська акторка Емі Шумер, яка відома за комедійними фільмами "Красуня на всю голову", Дівчина без комплексів" та іншими кінороботами, повідомила про складне захворювання. У неї діагностували "синдром Кушинга" - це розлад, який виникає, коли організм протягом тривалого часу виробляє дуже багато гормону кортизолу (більш відомий як гормон стресу). Симптомами його є ожиріння певного типу, рум'янець на обличчі та атрофія м'язів.

Цікаво, що до лікаря жінка вирішила звернутися тільки після того, як її захейтили в мережі. 

Фото інстаграм Емі Шумер 

"Це була божевільні тижні для мене та моєї родини. Я була змушена зніматися в кіно і в той самий час терпіти хейт в інтернеті. Мені писали, що я змінилася, моє обличчя червоне та набрякле. Але я дякую Богу за ту ситуацію, бо через критику я зрозуміла, що зі мною щось не так", - розповіла Шумер в інтерв'ю для порталу News Not Noise. 

Відео дня

Емі зізналася, що коли вона дізналася про свій діагноз, то думала тільки про таке:

"Поки я знімалася на камеру для свого шоу на Hulu, я також чотири години поспіль перебувала в апаратах МРТ, мені перекривали вени через кількість взятої крові, і я думала, що можу не побачити як росте мій син".

Та коли лікарі виявили, що у Шумер тип захворювання, яке з часом виліковується, жінка була на сьомому небі від щастя. 

"Дізнатися, що в мене такий тип Кушинга, який пройде сам собою і я здорова, було для мене найбільшою радістю, яку тільки можна собі уявити" - сказала вона. 

Зараз Емі почувається краще. 

Що відомо про Емі Шумер

42-річна Емі Шумер - комедійна акторка, сценаристка та продюсерка. Здобула першу популярність, зайнявши четверте місце на шоу "Last Comic Standing" у 2007 році. Потім почала вести свій розважальний проект "Всередині Емі Шумер". Згодом номінувалася на премію "Еммі" за найкращу жіночу роль у комедійному телесеріалі. У 2015 році Шумер була включена до списку 100 найвпливовіших людей року на думку журналу "Time".

Нагадаємо, минулого року у блогера Богдана Буше діагностували "синдром Гійєна-Барре". 

Вас також можуть зацікавити новини: