Netflix показав тизер нового сезону "Дивні дива" / скріншот

Стримінговий сервіс Netflix опублікував четвертий та останній тизер четвертого сезону популярного серіалу "Дивні дива".

Ролик з'явився на YouTube-каналі сервісу.

Продовження шоу обіцяють влітку 2022 року. Третій сезон серіалу вийшов на початку липня 2019 року. Сценаристами серіалу залишаються брати Даффер.

"Дивні дива": новий тизер

У новому тизері показали Каліфорнію та нові події з життя одинадцять.

Netflix показав тизер нового сезону "Дивні дива" / скріншот

Головна героїня пише листа Майку. Вона з нетерпінням чекає весняних канікул, щоб знову побачитися з ним. Одинадцять розповідає, як сильно їй подобається школа І як багато у неї з'явилося друзів.

Крім того, в тизері розкрили назви всіх дев'яти епізодів – "Клуб пекельного полум'я", "Прокляття Векни", "Монстр і Супергерой", "Дорогий Біллі", "Проект "Ніна"", "Різанина в лабораторії Хокінса", "Тато" та "повернення".

Netflix показав тизер нового сезону "Дивні дива" / скріншот

"Дивні дива": що відомо про серіал

Читайте такожЧи заслужила новинка від Marvel "гнилий рейтинг": рецензія на фільм "Вічні"Американський науково-фантастичний серіал, створений братами Даффер для стрімінгового сервісу Netflix.

Прем'єра першого сезону, що складається з восьми епізодів, відбулася на Netflix 15 Липня 2016 року. Він отримав високі оцінки критиків, які відзначили атмосферу, акторську гру, режисуру, музичний супровід і відсилання до жанрових фільмів 1980-х років.

Сюжет. Дія серіалу розгортається в 1980-х роках у вигаданому місті Хоукінс, штат Індіана. Перший сезон серіалу розповідає про події, що відбулися в листопаді 1983 року: з секретної урядової лабораторії збігає дівчинка, що володіє телекінезом, і водночас таємничим чином зникає хлопчик, а його мати, друзі та шеф місцевої поліції починають пошуки зниклого.

Вас також можуть зацікавити новини