У РФ стверджують, що він нібито б'є всі рекорди і навіть обійшов за зборами фільм" Аватар " / скріншот

У РФ заговорили про те, що фільм "Чебурашка", яким вони так пишалися, є небезпечним для дітей. Депутат Держдуми РФ від партії "Єдина Росія" Дмитро Пєвцов назвав його "диверсією".

"Фільм "Чебурашка" дивився. Це ж погане кіно. Навіть якщо не розбирати його театрознавчо, а просто як батько. Сподобався чудовий розбір Ольги Будіної. Там немає жодного позитивного персонажа, зіграного живою людиною, жодного. А це фільм, адресований дітям. І те, що нам дорослим смішно, на дітей діє пролонговано", - заявив пропагандистським ЗМІ РФ Пєвцов.

Путініст знайшов у фільмі нібито пропаганду ЛГБТ. Його обурило те, що Чебурашка називає крокодила Гену "мамою". Це підриває цінності росіян, вважає Пєвцов.

Відео дня

"І якщо автори, творці пишуть 6+ - це все-таки диверсія. Я не впевнений, що вони думали про диверсію, але ця трансгуманістична ідеологія, яка 30 років у нас панує, вона повністю зосереджена в цьому фільмі. І ми сміємося з того, що Чебурашка називає дядька Гену мамою. Начебто смішно, так? А для дітей це такий маленький сигнальчик, що тато, мама - не має значення. Чоловік може бути і мамою. Ось такі ось дзвіночки, непомітні, ніби непомітні. Я вже не кажу про вульгарність і відверті, власне кажучи, придумані і неприємні історії всередині сім'ї", - зазначив "єдинорос".

Також він заявив, що його засмучує так званий "успіх" фільму "Чебурашка". У РФ стверджують, що він нібито б'є всі рекорди і навіть обійшов за зборами фільм "Аватар". Навряд чи це є правдою, адже так в РФ можуть просто просувати своє "імпортозаміщення".

Крім цього Пєвцов звинуватив акторів, які зіграли у фільмі. На думку депутата РФ, вони створили "бомбу уповільненої дії" і підносять дітям "отруту".

Фільм "Чебурашка" - що відомо

Наприкінці грудня 2022 року в РФ представили фільм "Чебурашка". Його автори стверджували, що він замінить західні кінокартини. На тлі тотальних санкцій в РФ намагаються створювати видимість "успішного імпортозаміщення".

У фільмі знялися російські актори, такі як зірка "Сватів" Федір Добронравов і зірка "Каменської" Олена Яковлєва. У РФ стверджують, що "Чебурашка" нібито побив всі рекорди і зібрав дуже багато грошей.

Однак росіяни не оцінили нове "творіння". Фільм отримав чимало критики, хоча продюсери "Чебурашки" переконують, що їхня робота дуже сподобалася дітям.

Вас також можуть зацікавити новини: