Езра Міллер / фото instagram.com/imezramiller

Зірка фільмів франшизи «Фантастичні звірі» Езра Міллер таємно знявся в серіалі «Протистояння» за однойменним романом Стівена Кінга.

Читайте такожСтало відомо, хто може замінити Джонні Деппа у "Фантастичних звірях": фанати у захватіПро це повідомляє Entertainment Weekly.

Актор зіграв божевільного і нестабільного піромана на прізвисько Сміттєвий Бак.

Відео дня

За сюжетом його персонаж повинен приєднатися до групи, яка вижила при пандемії супергрипу, очолюваної Рендаллом Флеггом – Людиною у чорному (Олександр Скарсгард).

«Таким Езру ще ніхто не бачив, і він повністю віддався ролі. Він великий шанувальник книги, закохався в цього персонажа і давно хотів зіграти його. Під час нашої першої телефонної розмови він охарактеризував героя як «втілення піроманії», – розповів шоураннер серіалу Бенжамін Кевелл.

Міллер сам придумав костюм для свого персонажа – вогнестійку спідню білизну. Більше нічого з одягу Сміттєвий Бак не носить, за винятком черевиків та жилета з вибухівкою.

Езра Міллер / фото instagram.com/imezramiller

Серіал «Протистояння»: що відомо

  • «Протистояння» розповідає про те, як в результаті трагічної випадковості з секретної лабораторії в США відбувається витік смертельного вірусу. Пандемія вбиває майже все населення планети, а ті, хто вижив, діляться на два табори.
  • У серіалі також знімалися Вупі Голдберг, Джеймс Марсден, Ембер Херд та інші. Шоу складатиметься з десяти серій.
  • Перша серія вийде 17 грудня на CBS All Access.