Фільм "Доказ" / фото Entertainment Weekly

У мережі з'явилися фото з промокампанії до майбутньої прем'єри фантастичного шпигунського трилера Крістофера Нолана «Доказ».

Читайте такожТворці проведуть дозйомку фільму "Дюна" з Тімоті Шаламе і Хав'єром Бардемом у Європі цього літаЗнімки опублікував портал Entertainment Weekly.

Як відомо, прем'єра кінострічки запланована на липень 2020 року.

Відео дня

Головну роль у фільмі виконає Джон Девід Вашингтон під ім'ям Протагоніст, протистояти йому буде російський олігарх у виконанні Кеннета Брані, якому одночасно доведеться вирішувати проблеми зі своєю дружиною. Її зіграла Елізабет Дебікі. Шпигуном ж виступить герой Роберта Паттінсона.

Сюжет досі не розкритий. Відомо, що сторони будуть використовувати особливий спосіб переміщення в часі під назвою «інверсія».

Роберт Паттінсон / фото Entertainment Weekly

Як пише popcornnews, після появи промоматеріалів глядачів здивувало те, що ніде на них не видно Аарона Тейлора-Джонсона, чия участь у проекті анонсувалася. Режисер заспокоїв шанувальників таланту артиста і розповів, де його можна побачити:

Фільм "Доказ" / фото Entertainment Weekly

«Аарон Тейлор-Джонсон дійсно є у фільмі і є важливою його частиною. Так, фотографій з ним немає, але він миготить у другому трейлері. Правда, його там зовсім не впізнати. У фільмі відбуватиметься багато подій, ми не хотіли псувати людям враження, ділячись підказками у промо-матеріалах».

Фільм "Доказ" / фото Entertainment Weekly

Раніше УНІАН писав, що фільм Нолана «Доказ» буде готовий до відкриття кінотеатрів.