Кадр з фільму "Зелена книга" / скріншот

Кінець березня приніс нам холод, сніг, дощ і сльоту. Тому будувати масштабні плани не вийде. Зате можна закутатися в теплий плед, заварити смачний чай і насолодитися переглядом хорошого кіно.

УНІАН пропонує фільми, які варто подивитися кожному з любителів якісного кіно.

Раніше ми говорили про те, які вони - 5 легких серіалів, які варто подивитися кожній дівчині.

"Дюна"

Людство розселилося по далеких планетам, а за владу над населеним простором постійно борються різні могутні сім'ї. У центрі сюжету виявляється планета Арракіс, де мешкають гігантські черв'яки і блукачі-фремени. Але головне надбання цієї планети - спайс. Це найважливіша речовина у Всесвіті, бо той, хто контролює спайс, контролює і весь Всесвіт. Якщо ви шукаєте сучасні фільми, які варто подивитися, то "Дюна" - точно один з них.

"Скандал"

Якщо ви любите дивитися фільми на реальних подіях, то "Скандал" саме для вас. Драма оповідає про жінок, які викрили і скинули з трону свого боса. Цікаво те, що цей чоловік був не просто якимось начальником в рядовій компанії, а засновником наймогутнішої і суперечливої медіаімперії всіх часів.

"Паралельні матері"

У центрі сюжету успішний фотограф Дженіс і підліток Ана, яка заплуталася. Вони обидві самотні, вагітні, і обидві не хотіли народжувати. Але одного разу вони зустрічаються в пологовому відділенні, і навіть не уявляють, як зміниться їхнє життя після цієї зустрічі. 

"Вестсайдська історія"

Кожен з нас, напевно, чув, що в кожному районі є своя банда. Так ось, у фільмі "Вестсайдська історія" ви побачите їх дві. Це історія протистояння двох нью-йоркських вуличних банд. Але головна несподіванка фільму в тому, що хлопець і дівчина з ворожих угруповань закохуються одне в одного. Якщо ви шукали фільми про кохання, які варто подивитися, то цей варіант для вас.

"Зелена книга"

З ким поведешся, від того і наберешся. Всі ж чули цю фразу? У фільмі "Зелена книга" нам показують талановитого музиканта з хорошими манерами, який наймає на посаду водія і охоронця "вишибалу". Тоні "Базіка" не те, що не вміє тримати язика за зубами, він в принципі не знає, як себе вести в суспільстві. Зате він відмінно б'ється. Одного разу вони вирушають у турне, яке назавжди змінить їхнє життя.

Вас також можуть зацікавити новини: