Кадр з серіалу "Помаранчевий - хіт сезону" / kino-teatr.ru

Хороший і легкий серіал - це те, що потрібно після трудового тижня. Напевно, кожна мріє на вихідних залягти в ліжку зі смаколиками й насолодитися переглядом чогось, що дійсно вартує того. Пропонуємо вам подивитися ці п'ять серіалів, які вам точно сподобаються.

"Хороша дружина"

Серіал розповідає про Алісію Флорік, якій доводиться взяти себе в руки після зради чоловіка. Довгі роки вона дбала про нього і створювала затишок в домі, але після того, що сталося, її світ ніби зруйнувався. Однак вона не впадає у відчай і вирішує повернутися в професію. Через 13 років вона влаштовується в юридичну компанію і незабаром стає генеральним прокурором.

"Мілдред Пірс"

У центрі сюжету тендітна, але неймовірно сильна Мілдред Пірс. Залишившись з двома дітьми, вона намагається змінити своє життя на краще. Але доля ніби випробовує її на міцність - болісне розлучення, пошуки роботи, смерть рідної людини і сварки зі старшою дочкою. Варто їй лише набратися терпіння, як в її житті з'являється той самий чоловік, з яким вона буде щаслива. Та й все інше налагоджується само собою.

"Помаранчевий - хіт сезону"

Цей серіал про жінку, яка потрапляє до в'язниці. Спочатку вона намагається подружитися з кожним ув'язненим, але згодом вона показує, хто там "хазяйка". За ґратами їй навіть вдається побудувати бізнес. До слова, серіал "Помаранчевий - хіт сезону" був одним з найпопулярніших, оскільки в ньому присутня не тільки драма, але і комедія.

"Анатомія пристрасті"

Це драматичний серіал про будні лікарів. Вони щодня рятують людські життя, а також заводять романи і зберігають лікарські таємниці. У кожного з них є свій особистий секрет, який він намагається зберегти. Легкий, але в той же час жалісливий серіал отримав безліч престижних нагород.

"Місто хижачок"

Життя після 40 тільки починається. Саме так вважає головна героїня серіалу "Місто хижачок". Їй вже стукнув п'ятий десяток, а вона розлучена. Однак жінка не втрачає надії зустріти своє справжнє кохання. Головну роль виконала Кортні Кокс.

Нагадаємо, український серіал "Спіймати Кайдаша" з'явиться на Netflix.

Вас також можуть зацікавити новини: