Алекс Топольський - новий герой "Холостяка" / фото instagram.com/grisha_reshetnik

Телеведучий популярного українського шоу "Холостяк" Григорій Решетник розкрив подробиці 12-го сезону романтичного проекту, головним героєм якого став Алекс Топольський.

Як розповів ведучий в інтерв'ю КП, Алекс - дуже харизматичний та красивий, тож багато дівчат навіть серед телеглядачок закохаються в нього.

Читайте також"Холостяк 12": з'явилися перші кадри зі зйомок реаліті (відео)"Алекс – різний, але вміє контролювати свої емоції. Дуже цікава, з почуттям гумору, але в той же час по-чоловічому стримана людина, яка слів на вітер не кидає і все робить усвідомлено, несе відповідальність за свої слова та вчинки. Він емоційний та відкритий до пригод, до кохання", - поділився Решетник.

Відео дня

На запитання журналістів, а чи не буде Алекс занудним для шоу, адже в Instagram у нього дуже багато філософських постів, Григорій запевний, що чоловік дуже цікавий та емоційний.

"Алекс - один із небагатьох "холостяків", який запитує, цікавиться, пише мені і радиться з якихось питань. Це говорить про сильну особистість, яка готова приймати бачення іншої людини. Багато хто часто помиляється, їм здається, що вони все знають", - додав Решетник.

"Цього сезону зібралися дуже сміливі дівчата. Це вогонь!" - заінтригував ведучий "Холостяка".

Як повідомлялося, зйомки 12-го сезону шоу "Холостяк" вже стартували. Ведучий - Григорій Решетник, головний герой - Алекс Топольський. Прем'єра романтичного реаліті відбудеться в березні 2022 року.