Кетрін Зета-Джонс / фото ua.depositphotos.com

Британська актриса Кетрін Зета-Джонс ("Чикаго", "Дванадцять друзів Оушена", "Маска Зорро") приєдналася до акторського складу майбутнього серіалу Netflix "Уенсдей" (Wednesday).

Про це повідомляється на офіційній сторінці Netflix в Instagram

51-річна актриса зіграє роль Мортіші – матері сімейства Аддамс. 

Відео дня

Роль Гомеса Аддамса при цьому дісталася Луїсу Гусману ("Ночі в стилі бугі", "Влада страху", "Трафік").

Читайте такожNetflix представив трейлер хоррор-серіалу "Опівнічна меса"

Як повідомляв УНІАН, раніше стрімінговий сервіс Netflix анонсував, що американський кінорежисер Тім Бертон ("Едвард руки-ножиці", "Труп нареченої", "Похмурі тіні") зніме серіал "Уенсдей", який розповість про роки навчання Уенсдей Аддамс в академії Nevermore. Дата виходу серіалу поки невідома.

Як відзначається в описі до майбутнього восьмисерійного серіалу, підросла Уенсдей намагатиметься оволодіти своїми екстрасенсорними здібностями, запобігти жахливій серії вбивств, що тероризує місто, і розгадати містичну таємницю, в яку були втягнуті її батьки 25 років тому. Паралельно героїня спробує вибудувати відносини з іншими учнями академії.

Вже відомо, що головну роль в серіалі зіграє Дженна Ортега, яка до цього засвітилася в серіалі "Ти", а також фільмах "Залізна людина 3" і "Няня. Королева проклятих".

Відзначимо також, що вперше історію похмурої сімейки Аддамс на екранах показали в 60-х роках минулого століття, коли в США виходив однойменний комедійний сітком. З тих пір історію багаторазово перезнімали у вигляді серіалів, мультфільмів і фільмів, проте найбільшого успіху досягла чорна комедія "Сімейка Аддамс", випущена в 1991 році, де роль Уенсдей Аддамс виконала Крістіна Річчі.