Макс Барських випустив новий трек / фото прес-служба

Нещодавно Макс Барських опублікував в соцмережах фрагмент демо-версії пісні "Лей, не жалей", яка спочатку носила робочу назву» ніч-провідник" і виконана в мінорному настрої. Сьогодні Макс Барських випускає повноцінну версію пісні "Ночь-проводник" разом з mood video - такою, як вона замислювалася спочатку. 

Читайте також"Монстри на канікулах" повертаються: вийшов новий трейлер четвертої частини (відео)"Під час роботи над кожним треком я відчуваю величезну відповідальність. Мені хочеться, щоб мої пісні підтримували у важку хвилину, викликали тільки позитивні емоції. Тому навіть в ті моменти, коли мені сумно і самотньо, коли пишуться мінорні вірші, я намагаюся переплавити ці імпульси в щось більш світле,-коментує артист. - Зараз я перебуваю на літньому вайбе, у мене прекрасний і легкий настрій, тому я вирішив так само легко поділитися тим, з чого з'явилася «Лей, не шкодуй». Коли побачив, наскільки "ніч-провідник" резонує з моїми шанувальниками, як глибоко вони мене розуміють, зрозумів, що просто зобов'язаний поділитися з ними цією історією. Так ми будемо ще сильніше відчувати один одного», - каже Барських.

Сингл "Лей, не шкодуй" вийшов у листопаді 2019-го року. За цей час трек став найбільш ротованою піснею українського артиста в радіоформаті по всьому світу, переміг у номінації «Пісня року» і приніс Барських звання «найпопулярнішого виконавця на радіо» за версією престижної премії TopHit Music Awards-2021.