Прем'єра фільму відбудеться 28 вересня \ 007.com

Відомий 53-річний британський актор Деніел Крейг перезапустив свою кар'єру в 2006 році, коли разом з 55-річним данським колегою Мадсом Міккельсеном стали головними героями бондіани "Казино "Рояль"".

Епопея Крейга з бондіаною затягнулася на цілих 15 років. Останній фільм з Деніелом Крейгом в образі агента 007 вийде 7 жовтня, він стане вже 25-м за рахунком у всесвіті найпопулярнішого в світі суперагента.

На честь цієї події знімальна група випустила за місяць до прем'єри безкоштовний документальний фільм про зйомки проекту під назвою "Бути Джеймсом Бондом", який вийшов на онлайн-сервісах Apple.

Відео дня

Читайте такожДжеймс Бонд отримав власний підкаст, приурочений виходу фільму "Не час помирати"

Фільм наповнений зворушливими кадрами з останнього дня зйомок. Крейг зібрав всю команду проекту разом, щоб висловити їм свою подяку.

"З деякими з вас я пропрацював більшу частину своєї кар'єри. Це вже мало не 30 років. А багато хто з вас працювали зі мною над п'ятьма картинами. Я отримав задоволення від кожної секунди цих фільмів. Спасибі за можливість попрацювати з усіма вами. Це була велика честь для мене. Згадуючи всі ці фільми, я пишаюся ними. І знаю, що ми потрудилися на славу. Моя "служба " закінчена", - сказав знаменитий актор, передає popcornnews.

"Не час помирати"

"Не час помирати" - майбутній шпигунський фільм, 25-й із серії фільмів про Джеймса Бонда. Головну роль агента МІ-6 Джеймса Бонда вп'яте і востаннє зіграв Деніел Крейг.

Через пандемію COVID-19 дата виходу фільму в прокат неодноразово переносилася. Світова прем'єра картини відбудеться 28 вересня 2021 року в лондонському Альберт-Холі.

За сюжетом фільму після упіймання Ернста Ставро Блофельда п'ять років тому Джеймс Бонд покинув службу в МІ-6 і насолоджується безтурботним життям на Ямайці. До нього звертається його друг і співробітник ЦРУ Фелікс Лейтер, який просить допомогти в пошуках зниклого вченого Вальдо Обручева. Коли стає очевидним, що Обручев викрадений, Бонд повинен протистояти лиходієві, чиї плани можуть привести до загибелі мільйонів людей.