Мультики про Новий рік / Кадр з фільму

Новий рік - добре та сімейне свято, яке дуже люблять діти. Це чудовий привід провести вечір у сімейному колі за переглядом доброго та зворушливого мультфільму. Новорічні мультики не лише створюють святковий настрій, а й дають важливі життєві уроки. Ми зібрали 8 найкращих творів для всієї родини.

Також ми писали, які фільми на Новий рік можна переглянути дорослим.

Мультики про Новий рік - Дісней

Олаф і холодна пригода

Сюжет мультфільму розгортається навколо життєрадісного сніговика Олафа, який разом зі своїм оленем ходить в гості і з'ясовує, які цікаві різдвяні звичаї існують. Потрібно це для того, щоб створити святкову традицію для тих людей, у яких її немає.

Кошмар перед Різдвом

Головний герой мультика - Джек Скеллінгтон, який живе в похмурому місті Хелловін. Йому нічого не знайоме, крім страхів, жахів, скелетів і гарбузів у формі страхітливих пик. Одного разу він абсолютно випадково відкриває двері в місто Різдва, де панує любов, радість і веселощі. З цього моменту Джек розуміє, що теж хоче дарувати людям свято.

Холодне серце

Ельза - дівчинка, яка народилася з незвичайною здатністю - вона вміє керувати снігом і льодом. Але раптом її дар викликав жахливі наслідки - королівство, в якому вона жила, занурилося в темряву і холод. Тоді її сестра Анна разом зі своїм другом Крістофером і вірним оленем вирішили, що їм потрібно врятувати рідну обитель.

Секретна служба Санта-Клауса

Щороку Санта-Клаус разом зі своїми помічниками відправляють подарунки дітям Землі. Проте, будь-яка система, навіть найналагодженіша, може дати збій - так вийшло і в цей раз. Санта забув привітати маленьку дівчинку, а його молодший син швидко зрозумів, як виправити це прикре непорозуміння.

Радянські мультики про Новий рік

Падав торішній сніг

Вічна класика радянських мультиплікаторів, виконана в пластиліновій техніці. У центрі сюжету - простий мужик, який відправляється в ліс за ялинкою, але не за своїм бажанням - дружина змусила. У лісі він зустрічається з багатьма чудесами, які змінюють його внутрішньо. І, звичайно, допомагають відшукати пухнасту новорічну красуню.

Зима в Простоквашино

Ще одна кінострічка з циклу "Троє з Простоквашино" і "Канікули в Простоквашино". Навряд чи хтось із нас не бачив цей мультик, але навіть незважаючи на його поважний вік, переглядати картину можна нескінченно. Дядько Федір, Шарик і Матроскін збираються зустрічати Новий рік, та тільки грошей у них немає, та й батьки далеко. Рятує трійцю тільки одне - справжня дружба і згуртованість.

Ялинка

Мультфільм, створений за мотивами казки Ганса Християна Андерсена. Глядачі побачать маленьку ялинку, яка росте в лісі серед своїх сестер. Одного разу їй стає цікаво - куди ж дівають ялинки після того, як зрубають. І раптом "від сім'ї" відривають і її - вона потрапляє в будинок, де люди збираються відзначати Новий рік.

Умка шукає друга

Історія про милого білого ведмедика, який познайомився з хлопчиком, якого пізніше відвезли на вертольоті зустрічати Новий рік. Ця історія - продовження першої частини, де Умка шукав маму, яка всьому його навчала. Тут же доведеться розраховувати тільки на себе: спілкуватися з людьми, вивчати їх побут і долати різні життєві ситуації заради своєї мети і міцної дружби.

Читайте також: