Фільми на Новий рік / фото airbnb.co.uk

У холодний та лінивий період новорічних вихідних хочеться провести час вдома з рідними та забути про всі справи. Пропонуємо вам скоротати вечір за переглядом новорічних фільмів – водночас веселих та повчальних. І цей список зовсім не обмежується класичними шедеврами "Один вдома" та "Іронія долі". Ми зібрали кілька гідних новорічних картин найрізноманітніших жанрів.

А якщо ви хочете захопити новорічною історією дитину - ми підібрали для вас найкращі мультики про Новий рік.

Диво на 34-й вулиці

Шестирічна Сюзан росте без батька і вже давно не вірить в Санта-Клауса. Мама розкрила їй правду про Санту і розповіла, що чудес не буває. Сюзан складає список подарунків для Санти, хоч і не вірить в нього, а найбільше вона хоче знайти батька. Одного разу дівчинка зустрічає справжнього Санту і розуміє – чудеса трапляються.

Тільки диво

Цей фільм можна назвати першим українським новорічним фентезі. Глядачам сподобається красива природа в декораціях Карпат, безліч чудових істот і захоплюючі пригоди. Сюжет розповідає про двох дітей Северина і Аніку, які відправляються в небезпечну подорож на край світу, щоб знайти ліки для хворого батька.

Лускунчик і чотири королівства

В основі цієї епічної кіноказки – відома казка про Лускунчика, розказана на новий лад. Маленька дівчинка на ім'я Клара росте розумною не по роках. Одного разу вона активує іграшку від батьків і потрапляє в фентезійний світ, де вона повинна знайти Лускунчика і перемогти небезпечного Мишачого короля.

Сім'янин

Цей фільм міркує на вічну тему: що важливіше – сім'я або кар'єра. Головний герой - успішний і бездітний бізнесмен, задоволений своїм життям. Одного разу під Різдво він прокидається не у своєму особняку, а в галасливому будинку, повному дітей. Головному герою потрібно розібратися, як повернути минуле життя і що для нього краще – бути щасливим, але небагатим сім'янином, або ж жити в розкішній самоті.

Поганий Санта

Обережно! Це фільм 18+. Чудове новорічне кіно для дорослої компанії. Головний герой Уіллі – бабій, злодюжка і п'яниця, який разом зі своїм другом одягається в Санту, творить непотребства і грабує торгові центри. Готуючись до чергового пограбування, Уіллі зустрічає дурнуватого хлопця, який захотів подружитися з чоловіком. Ця дитина проникає в його серце, і Вілл хоче стати для нього справжнім Сантою.

Вам також може бути цікаво: