Найкращі серіали 2021 / кадр з серіалу "Сокіл і Зимовий солдат"

У 2021 році різних на телеканалах і стрімінгових сервісах вийшло безліч цікавих серіалів на будь-який смак.

"ВандаВіжен" / WandaVision 

Американський міні-серіал виробництва Marvel Studios, який розповідає про персонажів коміксів Marvel Ванду Максимову, більш відому як Багряна відьма, і Віжена.

Ванда, яка володіє телекінетичними здібностями, виходить заміж за Віжена, андроїда, створеного на основі штучного інтелекту J.A.R.V.I.S. Вони оселяються в затишному будиночку, Віжен влаштовується на роботу, а Ванда стає домогосподаркою. Однак через деякий час обидва починають ставити під сумнів довколишню реальність.

Серіал "ВандаВіжен" налічує 9 серій.

"Люпен" / Lupin

Головний герой серіалу джентльмен-грабіжник Ассан Діоп надихнувся історією літературного персонажа романів Моріса Леблана про знаменитого злодія ХХ століття Арсена Люпена і сам став злодієм, живучи в сучасному Парижі.

Ассан Діоп віртуозно грабує багатих, при цьому він ще й намагається відновити чесне ім'я батька, якого 25 років тому несправедливо звинуватили у злочині й довели до самогубства.

Перші 5 епізодів вийшли у січні цього року. Ще 5 епізодів очікуються влітку.

"Крутий Вокер" / Walker

Американський телесеріал у жанрі бойовика, римейк телевізійного серіалу 1993-2001 років "Вокер, техаський рейнджер". У головній ролі – Джаред Падалекі.

Корделл Вокер – один із найкращих агентів під прикриттям. Після смерті дружини він переїжджає в своє рідне місто, вірячи, що зміна обстановки допоможе не тільки йому, але і дітям. У місті він продовжує боротьбу зі злочинністю.

"Клариса" / Clarice

Сиквел трилера "Мовчання ягнят". Головна героїня – агент ФБР Клариса Старлінг, яка розслідує справи про зґвалтування та серійні вбивства.

Дія розгортається у Вашингтоні в 1993 році, через рік після подій фільму "Мовчання ягнят". Серіал розповість про особисту історію Клариси, а також покаже, як вона повернулася до полювання за серійними вбивцями і сексуальними маніяками після зіткнення з Ганнібалом Лектером.

"Сокіл і Зимовий солдат" / The Falcon and the Winter Soldier

Американський супергеройський серіал про персонажів Marvel Comics – Сема Вілсона (Сокіл) і Бакі Барнса (Зимовий солдат).

Сем Вілсон зрідка підробляє на американський уряд і виїжджає у відрядження, але робить це в старому костюмі: він досі не знає, як бути з переданим йому щитом Капітана Америки. А Бакі Барнса мучать постійні кошмари, через що він змушений відвідувати психотерапевта. При цьому герої повинні об'єднатися, щоб вистежити і зупинити небезпечну організацію.

"Мейр з Істтауна" / Mare of Easttown

Американський міні-серіал, прем'єра якого відбулася у квітні 2021 року на телеканалі HBO. Головну роль у ньому виконала Кейт Вінслет, зігравши детектива.

Події у серіалі розгортаються в маленькому провінційному містечку в штаті Пенсільванія. Раптом у цьому тихому місці сталося страшне вбивство. І героїні Кейт Вінслет доводиться його розслідувати. Паралельно її особисте життя починає тріщати по швах і розвалюватися.

"Тінь і Кістка" / Shadow and Bone

Серіал компанії Netflix, заснований на фентезі-романах американської письменниці Лі Бардуго "Тінь і Кость" і "Шістка Воронів". Прем'єра першого сезону відбулася у квітні поточного року.

За сюжетом світ розділила тьма, де мешкають м'ясоїдні чудовиська. Одного разу дівчина виявляє силу, здатну відновити рівновагу. Але поки вона намагається відточити свою силу, небезпечні сили плетуть змову проти неї.

Вас також можуть зацікавити інші новини кіно: