Кадр з мультфільму "Як приручити дракона"

Названі мультфільми, які допоможуть відвернути дітей від пострілів за вікном, захоплять своїм сюжетом і добротою. УНІАН зібрав найцікавіші ідеї мультиків для ваших діток. 

Як приборкати дракона

Головний герой Іккінг виріс в племені вікінгів, які роками билися з драконами. Однак цей сміливий хлопчик зумів побачити в драконі свого друга і спробував довести всьому племені, що вони - не вороги. Так доля звела його з дракончиком Беззубиком. 

Маленький принц

Мультфільм заснований на казці Антуана де Сент-Екзюпері про Принца, що живе на крихітній планеті. Однак розповідь йде від імені маленької дівчинки, яка зустріла загадкового авіатора, одного разу бачився з принцом. 

Зверополис

Зверополіс - це сучасне місто, яке населене різноманітними тваринами. Саме тут і розгортаються основні події. Це пояснює слоган мультфільму: "Ласкаво просимо в міські джунглі". Як і в будь-якому місті, тут є свої райони - як тихі спальні райончики, так і кримінальні.

У Зверополісі з'являється новий офіцер поліції - це життєрадісна зайчиха Джуді Хоппс, яка з перших днів роботи розуміє, як складно бути маленькою і пухнастою серед великих і сильних.

Енканто

У центрі сюжету історія сім'ї мадригалів, яка живе в захованому в горах Колумбії чарівному будинку. Кожна дитина в сім'ї при досягненні певного віку отримує свій унікальний дар. Однак головну героїню Мірабель це обійшло стороною. 

Полярний експрес

Майже перестав вірити в Санта-Клауса 8-річний Кріс стикається зі справжнім дивом - за ним приїхав чарівний поїзд, який прямує на Північний Полюс. Він зустрічає в поїзді інших дітей, включаючи 10-річну дівчинку-героїню Холлі і розумного хлопчика на прізвисько Всезнайка.

Нагадаємо, названі топ-5 популярних фільмів про кохання, які вам точно сподобаються.

Вас також можуть зацікавити новини: