Постер серіалу "Сидоренки-Сидоренки" / Фото - 1plus1.ua

УНІАН зібрав перелік актуальних серіалів не про війну. 

Перша ластівка 

У центрі сюжету - українські підлітки з їхніми реальними проблемами. Історія фатальної дружби в мережі, історія боротьби з життям, в яку дорослим страшно повірити, проблеми залежності від наркотиків, соціальних мереж і думки інших людей - це те, з чим стикаються українські школярі та студенти щодня, тому історія зачепила мільйони глядачів.

Село на мільйон

Легка комедія, в центрі якої - розповідь про непросте і смішне життя в селі звиклих до міських зручностей молодих людей. Згідно з сюжетом, помирає старий дідусь, який давно жив у селі і практично не спілкувався з міськими родичами.

Однак він залишає величезний спадок у вигляді мільйона євро. Отримають його ті спадкоємці, хто зможе рік прожити в селі. 

Папік

Молода і красива Ліза живе безтурботним життям і мріє вдало вийти заміж. Однак красиве життя обриває один випадок, коли героїня кидає свого хлопця заради "данського принца". Тим самим принцом виявляється звичайний дідусь, який просто вирішив розважитися на гроші, відкладені на похорон. 

СидОренки-СидорЕнки

Сюжет досить банальний, але від цього не менш цікавий - через схожість прізвищ жінок, їх дітей переплутали в пологовому будинку. З'ясувалося це, звичайно ж, через багато років, тому тепер дитині з багатої сім'ї потрібно звикати до бідних батьків і навпаки. 

Хазяйка

Події серіалу розгортаються в маленькому шахтарському містечку, яким майже єдиновладно ним управляє Аліна Хмелевська – владна і жорстока жінка.

Головна героїня серіалу - Наташа, яка працює на шахті, що належить Аліні. Дівчина закохується в сина тієї самої "хазяйки", але мати проти цього союзу.

Нагадаємо, раніше були названі топ-5 кращих українських комедій, щоб відволіктися від війни.

Також УНІАН склав добірку з топ-5 фільмів, які варто подивитися українцям під час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: