Кадр з фільму "Люблю тебе ненавидіти" / скріншот YouTube

Зовсім скоро 14 лютого - День святого Валентина, або як його ще називають День всіх закоханих. У цю дату прийнято проводити час зі своїми коханими людьми, радувати їх сюрпризами і насолоджуватися романтикою.

А щоб ваш вечір вже точно пройшов ненудно, пропонуємо вам подивитися кілька романтичних комедій.

"Люблю тебе ненавидіти"

У центрі сюжету молоді люди, які несподівано зустрічаються в кафе при не дуже приємних обставинах. Їх швидко захоплює пристрасть, тому вранці вони прокидаються разом. Однак після ідеального вечора між ними раптово спалахує ненависть. Але у долі на них свої плани, тому вона ще раз їх зводить на весіллі друзів. У них не залишається шансу, як знову прикинутися парою.

"Моє прекрасне весілля"

Хлопець і дівчина так добре погуляли, що на ранок знайшли свідоцтво про шлюб. Ви можете собі уявити, якою була їхня ніч у Лас-Вегасі. Вони вирішують не розривати відразу шлюб, а відправитися в "медовий місяць" в Мексику. Але там на них чекало безліч пригод, які перевірять їхні почуття на міцність.

"До тебе чи до мене?"

Це історія про двох близьких друзів. Їм, можливо, і вдалося б побудувати стосунки, але вони занадто різні. Хоча в глибині душі вони люблять одне одного. Але ніхто не наважується зробити перший крок. Деббі і Пітер вирішують влаштувати невеликий експеримент і на кілька днів помінятися власними будинками. Таким чином у них вийде відчути життя одне одного і розібратися в собі. Цей крок стане початком нової історії.

"Кохання з першого погляду"

Хедлі - 20-річна дівчина, чий батько несподівано вирішив влаштувати весілля з новою коханою. В аеропорту головна героїня зустрічає Олівера - простого студента, який теж поспішає до Лондона. Через кілька місяців вони стикаються знову, що стає для них приємним сюрпризом. Молоді люди переконуються в тому, що події, які відбуваються з ними, є чимось куди більшим, ніж звичайний збіг.

"Наречений напрокат"

Кет Елліс несподівано дізнається, що молодша сестра скоро піде під вінець і чекає її на весілля в Лондоні. Бізнес-леді дуже рада за сестричку, єдине, що її засмучує, це шофер на весіллі, її колишній бойфренд, який залишив дівчину, нічого не сказавши. Щоб пустити пил в очі колишньому хлопцеві і всім родичам, Кет звертається за допомогою в ескорт-агентство, де наймає Ніка Мерсера, втілення мрії всіх жінок.

Вас також можуть зацікавити новини: