Марго Роббі отримала безліч премій / REUTERS

Австралійська актриса Марго Роббі почала кар'єру в 2007 році. Популярність на батьківщині їй принесла роль Донни Фрідмен в телесеріалі "Сусіди". Пізніше вона переїхала до США, де знялася в серіалі "Пан Американ". З тих пір вона стала однією з найбільш впізнаваних фігур у кіновиробництві.

Її запрошували на різні ролі, в тому числі і головні. Найбільш примітними роботами Роббі стали "Бойфренд з майбутнього", "Вовк з Уолл-стріт", "Загін самогубців" і "Тарзан. Легенда". 

Однак вона знімалася і в інших картинах, які принесли їй безліч премій. Роббі - дворазова номінантка на премію "Оскар", п'ятикратна номінантка на премію BAFTA, п'ятикратна номінантка на премію Гільдії кіноакторів США, триразова номінантка на премію "Золотий глобус" і семикратна номінантка на премію "Critics' Choice Movie Award".

Згадуємо найкращі фільми за участю голлівудської актриси.

"Фокус"

У центрі сюжету звабливий і талановитий аферист Ніккі. Він може втертися в довіру будь-якій людині, а потім без краплі жалю обчистити її. Одного разу він зустрічає Джесс, яка промишляє дрібними крадіжками. Тоді він вирішує взяти її під свою опіку і разом з нею провертати свої справи. Однак все йде не за планом, коли він розуміє, що закохався в неї.

"Вовк з Уолл-стріт"

У центрі сюжету до жаху жадібний Джордан Белфот, який заснував одну з найбільших брокерських контор. Однак він вів бізнес не чесно, тому через десять років його засудили за відмивання грошей. 

Йому довелося не тільки відбути покарання, але і позбутися від алкогольної та наркотичної залежності. Вийшовши з в'язниці, він написав дві книги і читає лекції про те, як досягти успіху. 

"Тоня проти всіх"

Тоня - без п'яти хвилин член олімпійської збірної з фігурного катання. За нею стежить весь світ, полюють папараці і агенти ФБР. Здавалося б, успіх не за горами, проте є один нюанс. Їй потрібно позбутися від головної конкурентки. І тоді в голові Тоні зріє підступний план.

"Вавілон"

Голлівуд, кінець 1920-х. Зірки німого кіно намагаються знайти місце у новому світі, де набирають популярності звукові фільми. Успішна кар'єра старих кумирів невблаганно наближається до кінця.

"Дві королеви"

У центрі сюжету Марія Стюарт, яка повертається до Шотландії після смерті її чоловіка, короля Франції Франциска ІІ. Її кузина, Єлизавета I, готова на все, щоб зберегти корону. Які баталії будуть між жінками – дивіться.

Нагадаємо, Марго Роббі отримала багато травм під час постільних сцен з Ді Капріо.

Вас також можуть зацікавити новини: