Кадр з фільму "Вовк з Уолл-стріт" / kinofilms.ua

Австралійська актриса Марго Роббі і американський актор Леонардо Ді Капріо разом знімалися у фільмі "Вовк з Уолл-стріт". Вони грали подружжя, тому не обійшлося без постільних сцен.

В одному з епізодів вони займалися сексом на ліжку з купою грошей. Як зізналася Роббі в інтерв'ю The Mirror, після цього вона отримала безліч травм.

За її словами, фальшиві гроші настільки жорсткі, що, коли вона встала з ліжка, на її тілі були численні дрібні порізи.

"Я отримала мільйон порізів на спині від усіх цих грошей! Це не так гламурно, як здається. Якщо хтось коли-небудь планує зайнятися сексом поверх купи грошей - не треба. Можливо, справжні гроші трохи м'якші, але фальшиві гроші схожі на папір, і коли я встала з ліжка, щоб взяти свій халат - всі ахнули. Моє тіло покривали тисячі маленьких порізів", - згадала актриса.

Варто відзначити, що зйомки саме в цій картині принесли Марго Роббі світову популярність. Вона підкорила глядачів не тільки своєю харизматичністю і пристрасною натурою, але і частково їй допоміг голлівудський красень Ді Капріо, який на той момент вже був дуже популярним.

Сюжет фільму "Вовк з Уолл-стріт"

У центрі сюжету до жаху жадібний Джордан Белфот, який заснував одну з найбільших брокерських контор. Однак він вів бізнес не чесно, тому через десять років його засудили за відмивання грошей. 

Йому довелося не тільки відбути покарання, але і позбутися від алкогольної та наркотичної залежності. Вийшовши з в'язниці, він написав дві книги і читає лекції про те, як досягти успіху.

Нагадаємо, Леонардо Ді Капріо допоміг маленьким українцям, постраждалим від війни.

Вас також можуть зацікавити новини: