Звинувачений у насильстві зірка 'Венздей' не з'явиться в другому сезоні серіалу

Канадський актор Персі Гайнс Вайт повідомив, що його не буде в другому сезоні гучного серіалу "Венздей". Відомо, що Netflix виключив його зі списку акторів після секс-скандалу 2023 року.

Тоді кілька користувачок соціальної мережі Twitter звинуватили його в тому, що він домагався їх і намагався зґвалтувати. Сам актор спростував усі звинувачення і сказав, що це частина кампанії дезінформації про нього.

Крім того, він прокоментував свою відсутність у другому сезоні серіалу. На своїй сторінці в Instagram він опублікував фотографію з ексколегами і написав:

Відео дня

"Мені було дуже весело працювати над цим шоу. Не можу дочекатися, щоб подивитися другий сезон. З любов'ю".

Хто такий Персі Гайнс Вайт

Персі Гайнс Вайт - канадський актор, відомий за ролями в таких фільмах, як "Різдвяні страшилки" (2015) і "Віддалена місцевість" (2016), а також за ролями в серіалах "Між", "Обдаровані" і "Венздей".

Нагадаємо, стартували зйомки другого сезону серіалу "Венздей". У ньому зіграють Зокрема, на знімку присутні Дженна Ортега (Венздей Адамс), Кетрін Зета-Джонс (Мортіша Адамс), Луїс Гусман (Гомес Адамс), Ісаак Ордонес (Пагслі Адамс), Емма Маєрс (Енід Сінклер), Джой Сандей (Б'янка), Гантер Дуен (Тайлер Галпі) та інші. Також поруч із ними сидить режисер Тім Бертон.

Вас також можуть зацікавити новини: