"Маша і ведмідь" став найпопулярнішим мультиком / instagram.com/mashaandthebear

Російський мультсеріал "Маша і ведмідь" виявився найпопулярнішим у світі.

Про це повідомляє lenta.ru.

Міжнародне дослідницьке агентство Parrot Analytics склало рейтинг найпопулярніших мультиків для дошкільнят. У підсумку виявилося, що російський мультсеріал "Маша і ведмідь" випереджає такі відомі картини як "Свинка Пеппа", "Вулиця Сезам" і "Щенячий патруль".

Відео дня

За сюжетом дівчинка Маша випадково опинилася в будинку ведмедя, що живе неподалік від її будинку, і влаштовує там безлад. Ведмідь, перебуваючи в жаху від вчиненого безладу і поведінки непроханої гості, намагається позбутися від неї, залишивши в лісі. З настанням ночі він починає переживати за Машу і відправляється в ліс, щоб знайти її, але, не знайшовши, повертається до себе додому і застає її там. З цього часу Маша і Ведмідь - нерозлучні друзі. Маша часто приходить до Ведмедя в гості і постійно пустує і влаштовує безлад, а Ведмідь намагається її виховувати.

Читайте такожНазвано нового героя загадкового шоу "Маскарад"

Відзначимо, що вже вийшло п'ять сезонів цього мультсеріалу. 16 червня 2021 року представники студії "Анімаккорд" заявили про намір випустити до 2025 року повнометражний анімаційний фільм про пригоди Маші і Ведмедя.

Вас також можуть зацікавити новини: