Розкрито історію мема з Боромиром з "Володаря кілець" / memepedia.ru

Режисер культової трилогії «Володар Перснів» на онлайн-зустрічі з кастом фільмів поділився подробицями зйомок. Зокрема, розповів про походження сцени з Боромиром на раді Елронда, яка з часом стала мемом.

Читайте такожДжеймс Кемерон повернувся в Нову Зеландію для зйомок сіквелів "Аватара"

Як повідомляє «Игромания», зустріч каста була організована актором Джошом Гадом. До неї приєдналися режисер саги Пітер Джексон і композитор Говард Шор.

Відео дня

Джексон розповів про сцену на раді Елронда, де Боромир вимовляє знамениту фразу «Не можна так просто взяти і увійти до Мордору». За його словами, цю промову автори фільмів написали буквально в ніч перед зйомками сцени.

Виконавець ролі Боромира Шон Бін отримав текст лише вранці, тому він розпечатав його і прикріпив до коліна. Коли актор нахиляв голову вниз, то насправді просто звірявся зі сценарієм.

Крім того, виконавець ролі Гендальфа Іен Маккеллен на зустрічі згадував, що його першою сценою стала зустріч з Фродо в Ширі, а другою — прощання з гобітами в «Поверненні короля», що стало для актора дещо дивним досвідом.

Нагадаємо, в лютому американський актор Елайджа Вуд, відомий за роллю Фродо в сазі "Володар перснів", вперше став татом.