У Лорак новий трек / фото instagram.com/anilorak

Опальна українська співачка Ані Лорак випустила нову пісню під назвою «Роздягнена» та кліп на неї.

Читайте такожАні Лорак випустила кліп на пісню "Наполовину" (відео)Трек доступний для скачування вже на всіх цифрових майданчиках. Про це артистка написала на своїй сторінці в Instagram.

"Найбільш довгоочікуваний реліз. Пісня, на яку ви чекали цілий рік. Саундтрек цього літа, наповнений сонцем і любов'ю, теплом і світлом. Моя особиста історія про найсвітліше почуття на землі. Якщо на вашому шляху зустрічається кохання - тримайте його міцніше", - написала Кароліна.

Локацією для екранізації романтичного сюжету був обраний один з наймальовничіших островів на Мальдівах. Знімальний процес тривав три дні, а режисером стала Катя Царик. Роль головного героя виконав відомий український актор Олег Загородній.

Під час зйомок Ані Лорак без страховки та спеціального навчання вперше занурилася під воду у відкритому океані. Доводилося надовго затримувати дихання, в довгій сукні зі шлейфом заплутувалися ноги, але, незважаючи на всі труднощі, артистці вдалося здійснити задумане режисером. У відеокліпі "діва" змінила чотири образи.

У Лорак новий трек / фото instagram.com/anilorak

Також виконавиця подякувала всій команді за створення такого літнього атмосферного хіта.

Лорак та її концерти в Україні

В Україні Ані Лорак востаннє виступала в листопаді 2014 року. Тоді концерти артистки спровокували масові сутички, вони супроводжувалися бійками й димовими шашками.

Активісти закликали бойкотувати концерти співачки, адже вона виступає в Росії.

На сьогодні артистка живе і гастролює Росією. Її донька ходить там до школи.