Адаптацією сценарію займався Хеллі Фейффер / скріншот

Телеканал FX показав тизер 12-го сезону серіалу "Американська історія жахів". У ньому дебютує Кім Кардашьян. Також в серіалі зніметься модель Кара Делевінь.

Як повідомляє People, новий сезон серіалу, який отримав назву "Делікатес", засновано на романі "Ніжний стан". У ньому розповідається про жінку, яку переслідує "зловісна фігура". Через це вона не може народити дитину, а тому "готова на багато що".

Адаптацію сценарію робив Хеллі Фейффер, а створенням серіалу традиційно займався Райан Мерфі. Окрім Кардашьян та Делевінь в "Американській історії жахів" з'явиться одна з головних зірок минулих сезонів - актриса Емма Робертс.

У тизері показано, що Кардашьян приміряє незвичайний образ. На відео вона заколисувала малюка на тлі зловісної версії пісні Rock-a-bye Baby.

Прем'єра нового сезону "Американської історії жахів" може відбутися вже цього літа. Однак творці поки не називають точних дат.

Тизер 12 сезону "Американської історії жахів"

Що відомо про "Американську історію жахів"

Нагадаємо, перший сезон серіалу-антології в жанрі хоррор "Американська історія жахів" (American Horror Story) вийшов в 2011 році. Він отримав назву "Будинок-вбивця". Після цього вило випущено чимало нових сезонів: "психлікарня", "Шабаш", "Фрік-шоу", "готель", "Роанок", "Культ", "Апокаліпсис", "1984" та "Подвійний сеанс" (цей сезон складається з двох частин - "Червоний приплив" і "Долина смерті").

У 2022 році вийшов 11-ий сезон серіалу під назвою "Нью-Йорк". Нині ж творці вирішили розповісти нову історію, присвятивши їй 12-ий сезон.

Вас також можуть зацікавити новини: