Постер фільму "Пара на свята" / kino-teatr.ua

Кожному з нас потрібно трохи дива, щоб відчувати себе особливим і щасливим. Особливо, якщо це стосується кохання. Пропонуємо вам подивитися 5 найкращих романтичних фільмів, які ще довго не дадуть вам заснути.

"Незабутнє Різдво" 

У центрі сюжету дівчина, яка в результаті нещасного випадку на гірськолижному курорті втрачає пам'ять. Сама по собі вона розпещена, примхлива і вередлива. Однак доля дає їй шанс змінитися і пізнати справжнє кохання. Всесвіт зводить її з невдачливим вдівцем і його дочкою.

"Коханець леді Чаттерлі"

Цей фільм розповість про кохання двох людей з різних світів: вона - аристократка, він - єгер. До того ж леді Чаттерлі заміжня, хоч давно і не кохає свого чоловіка. Рок долі в тому, що вона закохується в простого єгеря, який служить її багатому чоловікові. Чи будуть вони разом і чим обернеться для них цей заборонений роман?

"Парад сердець"

Головна героїня - та ще кар'єристка. І, здається, її вже нічого не може налякати. Але ні... Вона з дитинства дуже боїться собак. І яким буде її здивування, коли заради збереження своєї кар'єри їй доведеться відправитися в Краків, де вона зустріне свою долю - вдівця з сином і... їхнім домашнім улюбленцем. 

"Приборкання норовливої"

Жінка-вчена пережила болісний розрив зі своїм молодим чоловіком. Її серце тепер розбите. Однак вона знаходить в собі сили почати жити заново. Героїня повертається додому, де здавалося б спрацює правило "рідні стіни лікують". Але і тут на неї чекало чергове випробування. Її брат з метою розбагатіти на продажі їхньої спільної землі наймає чарівного незнайомця, щоб той приборкав норовливу сестру.

"Пара на свята"

Вони не знайомі, але втомилися проводити свята на самоті. Тоді вони вирішують підтримувати платонічні стосунки цілий рік. Тільки серцю не накажеш.

Раніше УНІАН назвав 5 найкращих фільмів, в яких зривається весілля.

Вас також можуть зацікавити новини: