Кадр з фільму "Війна наречених" / kino-teatr.ru

У житті все завжди закінчується добре, а якщо зараз погано - значить, це не кінець. Але як би там не було часто ми шукаємо відповіді на свої питання у фільмах, особливо якщо вони стосуються відносин. 

Пропонуємо вам подивитися 5 фільмів про кохання, стосунки між колишніми та зірвані весілля. Так, в житті теж так буває, не тільки в кіно!

"Весілля найкращого друга"

У головній ролі Джулія Робертс - дівчина, яка намагається зірвати весілля свого друга, бо вважає, що саме вона повинна стати його дружиною. Вона робить все для того, щоб укладення шлюбу не відбулося, а коли це трапляється, вона розуміє, що була не права. Тому вирішує виправити ситуацію. Чи вдасться їй це - дивіться.

"Співак на весіллі"

З дня на день головний герой повинен одружитися на своїй коханій. Однак всі плани на щасливе життя руйнуються, коли він дізнається, що дівчина розлюбила його і хоче скасувати весілля. По закінченню часу він все ж знаходить в собі сили і знову відкриває серце для кохання. Він закохується в офіціантку. Заковика в тому, що незабаром у цієї дівчини повинно бути весілля з бізнесменом. Щоб хоч якось перешкодити цьому, головний герой влаштовується співаком на їхнє весілля і присвячує дівчині пісню про свої почуття до неї.

"Наречена-втікачка"

У цій романтичній комедії також головну роль зіграла Джулія Робертс. Історія про те, що дівчина постійно тікає з власних весіль. Якось до неї в гості приїжджає журналіст, щоб написати про неї статтю. Він закохується в неї, героїня начебто теж відповідає йому взаємністю. Вони планують весілля. Ось тільки і в цей раз наречена втече.

"Війна наречених"

Дві подруги з дитинства мріють в один і той же час вийти заміж, але з невеликою перервою, щоб кожна з них могла бути подружкою нареченої. Коли вони зустрічають своїх обранців і планують весілля, помилково відбувається так, що їх призначають в один день. В результаті дівчата влаштовують бійку прямо у весільних сукнях. Одне весілля зривається, що і призводить до примирення подруг.

"Удавана любов: зірване весілля і втеча"

Напередодні весілля головна героїня Діана дізнається про зраду свого коханого, з яким перебувала у стосунках багато років. Тоді вона вирішує помститися йому. Дівчина обмірковує план дій, який може привести тільки до двох варіантів розвитку - або вони стануть ворогами, або помиряться.

Раніше УНІАН назвав найкращі трилери, які будуть тримати вас в напрузі до кінця.

Вас також можуть зацікавити новини: