фото - Amazon MGM Studios

Amazon Prime Video достроково оголосили про продовження серіалу "Хлопаки" на п'ятий сезон - за місяць до прем'єри четвертого сезону, яка відбудеться 13 червня. Анонс було зроблено в рамках першої презентації Amazon у вівторок, повідомляє Deadline.

"Хлопаки" можуть стати найкращою роботою в моєму житті. Яке ще шоу дасть мені змогу писати про політику, капіталізм, сім'ю і геніталії, які вибухають, нехай і не в такій послідовності?" - прокоментував продовження шоураннер Ерік Кріпке, водночас подякувавши Amazon, а також висловивши сумніви у виборі тем на п'ятий сезон:

Цього року не має бути конфліктів і дезінформації, тож ми не впевнені, про що писати"

"Ми пишаємося цим серіалом, який перетворився на глобальну франшизу, і ми раді, що Ерік Кріпке та творча команда можуть розповісти ще більше захопливих історій для всіх відданих прихильників", - сказав Вернон Сандерс, голова телевізійного підрозділу Amazon MGM Studios, розвиток всесвіту "Хлопаків".

Дата прем'єри п'ятого сезону поки не оголошена.

Четвертий серіал "Хлопаків": що відомо наразі

У четвертому сезоні шоу, що отримало премію "Еммі", як описує його Prime Video, "світ опиниться на краю прірви", Вікторія Нойман стане як ніколи близькою до Овального кабінету і буде перебувати в овечих рукавицях Гоумлендера, Біллі Бутчер, якому залишилося жити лише кілька місяців, втратив сина Беккі та місце лідера "Хлопаків", а решті членів команди набридла його брехня. Ставки високі як ніколи, і команді, що бореться проти неадекватних супергероїв, "доведеться об'єднатися працювати разом і врятувати світ, поки не стало надто пізно".

Зйомки четвертого сезону стартували в Торонто в серпні 2022 року, офіційно завершилися у квітні 2023 року, а постпродакшн завершився у квітні 2024 року. До акторського складу "Хлопаків" увійшли всі зірки, знайомі за попередніми частинами:

  • Карл Урбан у ролі Біллі Бутчера;
  • Джек Куейд у ролі Г'юї Кемпбелла;
  • Антоні Старр у ролі Гоумлендера;
  • Ерін Моріарті в ролі Енні Дженьюарі;
  • Джессі Т. Ашер у ролі Ей-Трейна,
  • Лаз Алонсо в ролі Молока матері.

"The Boys" - це американський телесеріал, створений Еріком Кріпке і заснований на однойменному коміксі Гарта Енніса і Даріка Робертсона. Серіал являє собою альтернативну передумову звичайним супергеройським світам: у цьому супергерої теж існують, але вони є не героями, ідеалами, рятівниками світу та прикладами для наслідування, а жадібними, розпусними, жорстокими та цинічними людьми, які для досягнення своїх цілей зловживають здібностями та мало цінують людські життя й суспільний уклад.

Четвертий сезон одного з найпровокаційніших, найкривавіших і найнепристойніших серіалів останніх років відбудеться 13 червня: зі старту глядачі отримають перші три серії, а п'ять, що залишилися, виходитимуть раз на тиждень. Реліз останньої серії четвертого сезону "Хлопаків" відбудеться 18 липня.

Як повідомлялося раніше, франшиза може розширитися за рахунок іспаномовного відгалуження, дія якого відбуватиметься в Мехіко. Якщо зйомки затвердять, воно стане третім спін-оффом шоу, після Gen V, що вийшов у листопаді 2023 року, та анімаційним серіалом-антологією The Boys Presents: Diabolical, що вийшов в ефір 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: