Скріншот з серіалу "Сліпа"

Український містичний серіал "Сліпа", заснований на реальних історіях людей, продовжує завойовувати любов глядачів. Відомо, що коли вишла "Сліпа" у 2020 році, то одразу було прийнято рішення про продовження зйомок через шалену популярність. Зараз вже відзнято 5 сезонів, а загальна кількість серій - 356. 

За сюжетом, головна героїня - це сліпа провидиця, яку звати баба Люба. Вона відчуває людей та має велику силу передбачення. Завдяки прикметам та особливим знанням, жінка підказує героям серіалу, як захистити себе та своїх рідних від помилок та життєвих негараздів. Їй в цьому допомагає онука Катя, яка веде свій блог в мережі та розповідає історії людей. 

Про створення серіалу продюсер Дар’я Легоні-Фіалко говорить так: 

"Ми дуже довго шукали нашу бабусю, бо були впевнені, що в наш час все ще є справжні сліпі провидиці, які бачать долі та допомагають людям. Ми шукали її неймовірно довго, і в якийсь момент навіть опустили руки і почали сумніватися, що знайдемо. Але нам вдалося відшукати ту саму бабусю. В нашій бабі Любі є міць, сила і харизма, які допомагають їй бачити набагато більше, ніж зрячим людям. У неї для кожного знайдеться правильна порада, мудре повчання і відповідь навіть на найскладніше життєве питання".

Хто виконує роль сліпої бабусі Люби

Цікаво, що, хто така сліпа бабуся Люба, ніхто точно не знає, адже головну героїню не розсекречують. Подейкують, що це реальна жінка, яка має магічну силу і допомогає людям.

Однак у мережі знайти якусь інформацію про неї майже неможливо. Це досить таємнича персона. Скоріш за все, це зроблено з метою ще більше заінтригувати глядачів.

Де живе сліпа бабуся Люба в Україні

Також достовірно невідомо, де живе бабуся Люба. Проте є інформація, що вона мешкає в межах Верховинського району Івано-Франківської області, між селами Буркут, Грамотне та Пробійнівка. 

Онука сліпої бабусі Люби 

До речі, засекречена інформація і щодо серіальної онуки баби Люби. Невідомо, чи є дівчина реальною родичкою жінки. Зазначається лише те, що роль Каті зіграла акторка Марія Падіна. 

Серіал 'Сліпа': хто така бабуся Люба та чому її приховують

Що баба Люба говорить про війну в Україні

У соціальних мережах ТікТок та Facebook можна знайти відео з бабусею Любою. На них жінка розповідає про війну Росії проти України та що далі чекає на всіх українців. Вона запевняє, що зло ніколи не перемагає. Тому у домівках українців все одно запалає світло.

Нагадаємо, раніше український серіал про магію "Закохай мене, якщо зможеш" з акторкою Ксенією Мішиною сподобався глядачам. 

Вас також можуть зацікавити новини: