У центрі сюжету опиняється чаклун-аферист / скриншот

Новий український серіал "Закохай мене, якщо зможеш", прем'єра якого відбулася 2 жовтня на телеканалі "1+1 Україна", стрімко підкорює серця глядачів. "Магічна" історія про кохання та афери, як зазначають користувачі у коментарях, стала свіжим ковтком повітря.

Головні ролі у серіалі зіграли Ксенія Мішина та Сергій Журавльов, який пішов захищати Україну у перші дні повномасштабної війни. Також в авантюрному детективі можна побачити Наталку Денисенко, Костянтина Войтенка та Андрія Ісаєнка.

У центрі сюжету опиняється чаклун-аферист. Він створює бізнес, який навряд чи можна назвати чесним. У серіалі показано шарлатанів, які наживаються на людях.

"Головний герой серіалу вирішує підзаробити грошей і створює прибутковий, але не зовсім легальний бізнес. Хлопець вдає з себе чаклуна й обіцяє людям вирішити усі їхні проблеми: розшукати зниклу людину, піймати на зраді невірного чоловіка, а деяким клієнтам - навіть "повернути удачу". Бізнес користується великим попитом, але все може зруйнуватися, коли успіхом героя починає цікавитися журналістка Еля, яка спеціалізується на викритті псевдо-магів. Щоб відвернути від себе увагу дівчини, доведеться розробити доволі незвичний план", - йдеться в описі до серіалу.

Що про серіал кажуть українці

У коментарях під першими серіями детективу "Закохай мене, якщо зможеш", які вже з'явилися на YouTube-каналі 1+1, глядачі пишуть:

  • "Українська мова, як бальзам на рану, яка ж вона рідна і прекрасна! Наша рідна мова найкраща у світі"
  • "Шикарний серіал, просто вау. Особливо Ксенія, нереальна"
  • "Класнючий серіал! Я у захваті від якісного українського продукту!"
  • "Ковток повітря, дякую".
  • "Це щось неймовірне, клас!"

Серіал "Закохай мене, якщо зможеш" - трейлер

Нагадаємо, раніше УНІАН повідомляв, що у серіалі "Ранкове шоу" з Візерспун та Еністон розповіли про війну та обстріли Маріуполя.

Вас також можуть зацікавити новини: