Який образ вибрати на Новий рік / Кадр з фільму

Новий рік - це не тільки сімейне свято, а й привід для того, щоб влаштувати гучне торжество на роботі. Багато компаній напередодні свята влаштовують тематичні костюмовані вечірки. УНІАН підкаже, які фільми на Новий Рік полегшать пошук вбрання.

Раніше ми говорили про те, який манікюр зробити на Новий Рік.

Іронія долі, або з легким паром!

Відео дня

Твір радянського кінематографа, прем'єра якого відбулася 31 грудня 1975 року.

Іронія долі, або з легким паром! / Кадр з фільму

Історію про те, як Женя Лукашин "злегка перебрав" і опинився в Ленінграді, не знає тільки п'ятирічна дитина, і то, ми не впевнені. Але пропонуємо звернути увагу на сукню однієї з головних героїнь кінострічки - Наді. Облягаюче плаття пастельного відтінку з легкої тканини, доповнене мінімумом аксесуарів і елегантним поясом - якраз в дусі сучасних трендів мінімалізму.

Один вдома

Знаменитий фільм 1900 року, де Маколей Калкін ще зовсім юний і дуже чарівний.

Home Alone / Кадр з фільму

Сімейство Маккалістеров їде святкувати Різдво в Париж і, на жаль, батьки похапцем забувають вдома свого сина. Кевін не особливо сумує з цього приводу і насолоджується самотністю. Але в будинок пробираються злодії, і хлопчикові нічого не залишається, як боротися з ними всіма доступними методами.

Якщо ви сміливець з хорошим почуттям гумору, можете переодягнутися в "домушника" з цього фільму - швидше за все, у вас вийде вивести колег на ностальгічну сльозу.

Щоденник Бріджет Джонс

Кінострічка з'явилася на екранах в 2001 році і далеко не взимку, але це не завадило Рене Зеллвегер стати улюбленицею публіки.

Bridget Jones's Diary / Кадр з фільму

Чарівна Бріджет - дівчина, до божевілля закохана в свого шефа. Однак їх розділяє ціла прірва, в першу чергу, соціальна. Проте, Бріджет не сумує: їздить до батьків в гості, виконує всі їхні побажання і навіть активно відвідує різні заходи.

Проте, це не скасовує факту її самотності і навіть якоїсь самодостатності. Так що, костюм Бріджет Джонс - ідеальний вибір для справжніх оптимісток, яких не цікавить думка громадськості.

Карнавальна ніч

Вперше фільм вийшов на екрани 29 грудня 1956 року і став "путівкою в життя" для Людмили Гурченко.

Карнавальна ніч / Кадр з фільму

Це, мабуть, одна з найбільш пам'ятних її ролей. Сюжет картини розгортається навколо колективу Будинку Культури, де співробітники намагаються влаштувати веселе свято.

Читайте такожЯк прикрасити будинок на Новий Рік 2022: 5 недорогих варіантівЇх начальник ідею не підтримує і пропонує свою - абсолютно невеселу. Однак співробітники здаватися не мають наміру і роблять все можливе, щоб свято видалося "на славу". 

Героїня Людмили Гурченко грає в цьому процесі не останню роль - її знаменита пісня, точена фігура і пишне ошатне плаття - обов'язковий елемент теплої сімейної атмосфери. Ви можете взяти цей образ на озброєння і перетворитися в персонажа, який кружляє голови глядачів вже більше півстоліття.

Читайте також: