Ще більше пристрасті та ревнощів: вийшов перший тизер третьої частини молодіжної франшизи "Після" (фото, відео)

Успішна молодіжна франшиза розповідає про складні стосунки студентів Тесси Янг та Хардіна Скотта.

Представлений перший офіційний тизер романтичного фільму "Після падіння" ("After We Fell"), що є третьою частиною франшизи "Після" за бестселерами американської письменниці Анни Тодд.

Читайте такожВийшов новий трейлер комедійного трилера "Аферистка" з Розамунд Пайк та Пітером Дінклейджем (відео)

Як повідомляє "Вольга Україна", перший промо-ролик майбутнього фільму був опублікований на офіційних сторінках фільму 14 лютого спеціально до Дня Святого Валентина.

В популярних бестселерах Анни Тодд йдеться про складні та дуже чуттєві стосунки молодих студентів Тесси Янг у виконанні Джозефін Ленгфорд та Хардіна Скотта у виконанні Хіро Файнс-Тіффіна. У тизері також засвітився новачок франшизи - актор і модель Картер Дженкінс.

Повідомляється, що фінальні третю та четверту частини франшизи "Після" знімали одночасно восени 2020 року з дотриманням усіх правил безпеки.

Як повідомлялося раніше, до акторського складу "Після падіння" приєдналися лауреатка премії "Оскар" Міра Сорвіно, зірка "Моторошних пригод Сабріни" Чез Пердомо, а також зірки шоу HBO "Футболісти" і "Справжня кров" Аріель Кеббел та Стівен Мойєр. Фільми поставила відомий інді-режисер Кастіль Лендон.

Перша частина "Після" вийшла на великі екрани весною 2019 року, очоливши бокс-офіс більше дюжини країн, в тому числі й України. Стрічка Дженні Гейдж стала фільмом року за версією Teen Choice Awards та E! People's Choice Awards.

Другу частину франшизи - фільм "Після сварки" - зняв режисер культових "Жорстоких ігор" Роджер Кемблі, а до основного акторського складу приєднався популярний актор та інфлюенсер Ділан Спроус. Фільм вийшов на екрани в перших числах вересня 2020 року і, незважаючи на обмеження, пов'язані з пандемією, став не менш успішним, ніж перша частина. "Після сварки" дебютував в українському бокс-офісі на другому місці, після блокбастера "Тенет". 

Прем'єра третьої частини історії Тесси Янг та Хардіна Скотта "Після падіння" очікується в 2021 році. Точна дата поки невідома.

Інші новини кіно