У виконавця ролі Бетмена Роберта Паттінсона коронавірус / скріншот з відео

Одразу кілька авторитетних американських таблоїдів повідомили, що британський актор Роберт Паттінсон здав позитивний тест на коронавірус, в результаті чого зйомки нового «Бетмена» були зупинені всього за кілька днів після відновлення.

Читайте такожВийшов трейлер драми з Томом Холландом и Робертом Паттінсоном "Диявол назавжди"

Як повідомляє The Vanity Fair, кінокомпанія Warner Bros. не стала коментувати здоров'я будь-якого конкретного працівника, лише підтвердивши, що один з членів команди, яка працює над фільмом, здав позитивний тест на Covid-19 і пішов на самоізоляцію. У зв'язку з цим зйомки тимчасово припинені.

При цьому власне джерело The Vanity Fair підтвердило, що захворів саме Роберт Паттінсон, що виконує в картині головну роль мільярдера Брюса Уейна, що бореться зі злочинністю під личиною супергероя Бетмена.

Зйомки нової версії історії про Бетмена від режисера Метта Рівза були припинені в березні 2020 року через карантин, до роботи за межами лондонських студій команда повернулася лише кілька днів тому. Реліз фільму запланований на 2021 рік.

Перший тизер майбутнього фільму був представлений в середині серпня 2020 року під час віртуального фестивалю DC Fandome.

Зірки і коронавірус