Ворожа ракета зруйнувала Академію мистецтв / пресслужба

Телеканал "1+1 Україна" розпочав роботу над новим серіалом "Батьківський комітет" про українців, які намагаються завадити депортації дітей з тимчасово окупованих територій до РФ.

Зйомки проходили як у Києві, так і в Київській області. Однією з локацій у серіалі стала будівля Академії мистецтв і дизайну ім. Бойчука, яка сьогодні постраждала внаслідок ракетної атаки на Київ.

"Півтора тижні тому ця будівля була знімальним майданчиком нашого проєкту "Батькіський комітет", де впродовж кількох днів у повному складі працювали акторська та знімальна групи. Цей проєкт - про свободу в наших головах, про єдність у складні часи, про те, що наші люди на окупованих територіях - наші. І вони просто зараз ведуть дуже складну боротьбу. І ще цей проєкт про найдорожче - про дітей, яких досі крадуть росіяни", - розповіла продюсерка серіалу Тетяна Шуліка.

Відео дня
Унаслідок атаки дивом ніхто не постраждав / пресслужба

Вона додала, що внаслідок ворожої атаки дивом ніхто не загинув. Також вона подякувала Богу за те, що зйомки серіалу завершилися до масованого обстрілу Києва.

Варто зазначити, що в серіалі знімаються зірка серіалів "Коло обману" і "Перші дні" Катерина Варченко, акторка театру і кіно Надія Хільська, зірка фільму "Сусідка" Артемій Єгоров. На щастя, з ними теж усе добре.

Нагадаємо, під час війни в Україні загинув український актор і військовий Олексій Хільський - чоловік Надії Хільської, яка зіграла в серіалі "Батьківський комітет".

Вас також можуть зацікавити новини: