Вакарчук став холостяком / УНІАН

Український музикант і фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук розійшовся з дружиною Лялею Фонарьовою. Разом пара була понад 20 років.

Про це артист повідомив у Facebook.

«Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлись. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою», – зазначив Вакарчук.

Відео дня

Пара познайомилася ще в студентські роки, Ляля тоді була вже заміжня і вже виховувала доньку Діану. Однак Святослав «не здався без бою» і зрештою завоював серце дівчини.

Читайте такожЩо подивитися на вихідних: черговий "Форсаж", мюзикл "На висотах Нью-Йорка" і старт серіалу "Локі"Закохані прожили у цивільному шлюбі 15 років і тільки у 2015-му офіційно стали чоловіком та дружиною. У своєму інтерв’ю Маші Єфросиніній лідер гурту «Океан Ельзи» розповів, чому так оберігає приватне життя від сторонніх очей.

«Я боровся за ці стосунки дуже сильно. Але, щоб до честі сказати, рішення щодо свого минулого життя вона прийняла незалежно від нашого знайомства. Тобто це не я зробив так, що її сім’я розпалася. Я просто зустрів її в той момент, коли вона в душі вже все вирішила, а я просто допоміг їй це пережити», – пояснив Святослав.

Вас також можуть зацікавити новини