Турецькі серіали з улюбленими акторами, які здивують вас / Фото Скріншот з фільму "Якщо сильно полюбиш"

Турецькі серіали відомі на увесь світ своїми цікавими та пристрасними сюжетами. Історії головних героїв розкривають усю сутність кохання, а особисті драми та плітки допомагають кінолюбителям поринути у романтичний світ. Крім того, переглядаючи турецьке кіно, можна познайомитись з краєвидами країни, її традиціями та темпераментним народом.

Низка новинок з найкращими історіями кохання вже здобула популярність серед глядачів. Серед серіалів, які припали до душі кіноманам з усього світу, зокрема "Любов. Логіка. Помста", "Столітнє диво" та "Поворот долі".

"Сім'я"

"Aile" (2023). У головних ролях: Ківанч Татлітуґ, Серенай Сарікая, Нур Сюрер, Неат Іслер.

У турецькому серіалі "Сім'я" розкривається історія Аслана Сойкана і його сім'ї, чия доля переплітається з Девін. Попри травми минулого, вони знаходять взаєморозуміння. Серіал вражає глибиною персонажів, захоплюючим сюжетом та талановитим акторським складом. Зображується боротьба зі складними життєвими обставинами та пошук істинного значення сім'ї. Ця картина – історія про кохання, віру та силу спільної боротьби. У сюжеті присутні елементи екшену, кримінального жанру та драми.

"Поворот долі"

"Kaderin bir cilvesi" (2021). У головних ролях: Челіл Налчакан, Джюнейт Мете, Аху Ягту.

"Поворот долі" - це весела молодіжна комедія, що розповідає історію Ади, яка вірить у винятковість першого кохання. Бувши громадянином Албанії, Рюзгар шукає шлюб тільки для отримання турецького громадянства. Але після весілля він зраджує, і Ада, дізнавшись про це, вирішує приєднатися до фірми, де працює її чоловік. Там вона знову зустрічає свого колишнього шкільного друга Бору, який виявляється справжнім красенем.

"Любов. Логіка. Помста"

"Aşk Mantık İntikam" (2021). У головних ролях:  Бурджу Озберк, Ільхан Шен.

Ця історія про відносини Лейли, амбіційної красуні, та Озана, зіркового комп'ютерного генія. Починаючи як офіціантка, Лейла шукала стабільність, але покинула Озана, коли той не розбагатів. Кілька років потому вони знову зустрілися, і Лейла намагається відновити їх минуле, тепер уже в ролі підлеглої директора великої компанії, де Озан - керівник. У серіалі показано, як герої подолали минуле і знову знайшли спільну мову.

"Якщо сильно полюбиш"

"Ya Çok Seversen" (2023). У головних ролях: Керем Бюрсин, Хафсанур Санджактутан, Хатідже Аслан.

Серіал "Якщо сильно полюбиш" - це історія кохання, яка розгортається на тлі складних особистих проблем. Головна героїня, Анна, стикається з великими викликами та емоційними травмами, що призводять до її самознищення. Її шлях перетинається з Марком, хлопцем з протилежними життєвими цілями, і разом вони перебувають у небезпечних ситуаціях. Поступово вони осмислюють значення своєї присутності одне для одного.

"Столітнє диво"

"Yüz Yıllık Mucize" (2023). У головних ролях: Біркан Сокуллу, Ебру Шахін, Зеррін Текіндор, Хюмейра, Неджип Мемілі, Айсегюль Дженгіз.

Під час війни в Сакар'є смерть наздоганала Алі Тахіра. На похоронах чоловік раптово прийшов до тями. Багато рідних були готові відпустити його, але несподіване диво повернуло Алі до життя. Однак з ним почали відбуватися дивні метаморфози: час вже не мав влади над головним героєм. Він буквально не старішав. Протягом своїх 130 років життя Алі встиг пізнати життя вздовж і впоперек. Однак існувати на цій планеті ставало дедалі складніше. Єдиною людиною, що знала таємницю Алі, був Тургут, якого він знав з самого дитинства.

Також ви можете переглянути 5 комедій 2024 року, зокрема "Аутсайдери", "Красуні в бігах" та "Ліза Франкенштейн".

Вас також можуть зацікавити новини: