Перший кадром з фільму "Диво" з Флоренс П'ю / фото Netflix

В Ірландії тривають зйомки психологічного трилера Netflix "Диво" (The Wonder).

Першим кадром з фільму, який став доступний, поділилася виконавиця головної ролі трилера Флоренс П'ю у своєму Instagram.

"Минулого тижня ми блукали ірландськими пагорбами, і це дійсно був чудовий початок для прекрасного і захоплюючого фільму. Яка історія нам трапилася, з якою командою потрібно буде працювати, і фантастичний режисер Себастьян Леліо, який керує нами! Це буде весело", - поділилася враженнями Флоренс П'ю.

Як пише Deadline, фільм заснований на романі Емми Донох'ю ("Кімната"), події якого відбувається в ірландському регіоні Мідлендс у 1862 році. Історія розповідає про 11-річну дівчинку Анну О'Доннелл, яка перестала їсти, але при цьому залишаючись абсолютною здоровою. Поспостерігати за дівчинкою, яка, як кажуть, не їла кілька місяців, відправляється медсестра Ліб Райт (П'ю). Їй належить розгадати цей феномен і з'ясувати, чи дійсно дівчинка вижила завдяки диву, або там таяться більш зловісні мотиви.

Читайте такожАктор з "Матриці 4" розповів про враження від зйомок

У фільмі також грають актори Том Берк, Нів Алгар, Елейн Кессіді, Тобі Джонс та інші.

Режисером виступив Себастьян Леліо, який працював над картинами "Непокора", "Глорія", а також "Фантастична жінка", яка в 2018 році отримала "Оскар" як кращий фільм іноземною мовою.

Точна дата прем'єри "Дива" невідома. Netflix планує випустити трилер на своїй платформі в 2022 році.

Вас також можуть зацікавити новини