Фото інстаграм Олени Зеленської

Перша леді України Олена Зеленська прокоментувала перемогу української документальної стрічки "20 днів у Маріуполі" режисера Мстислава Чернова на кінопремії "Оскар". 

Дружина президента наголосила, що ця подія дуже важлива для України. Своїми думками вона поділилася на офіційній сторінці в Instagram.

"Перший український "Оскар" за документальний фільм "20 днів у Маріуполі". Надважлива перемога для всієї країни, бо перемогла насамперед правда. Якраз кілька днів тому минуло 2 роки, як росіяни скинули авіабомбу на пологовий у Маріуполі. Два роки, як вони нагаються замаскувати страшний злочин, який скоїли проти цілого міста. Проти людства", - написала Олена Зеленська. 

Відео дня
Скріншот посту Олени Зеленської

Вона також щиро подякувала всій творчій команді, яка працювала над створенням фільму. 

"Ви розповіли всьому світу правду. Ми заплатили страшну ціну за цю нагороду. Однак сьогодні кожен і кожна в Україні пишаються вами! Маріуполь завжди матиме особливе місце в наших серцях, а тепер - і в історії кіно. "Оскар" для "20 днів у Маріуполі" дає впевненість, що справедливість переможе, ніхто і ніщо не буде забутим", – додала Олена. 

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський також прокоментував перемогу українського фільму на "Оскарі". 

Вас також можуть зацікавити новини: