Фільм незабаром вийде в прокат / Кадр з фільму

З'явився новий тизер фантастичного ромкома "Зависнути в Палм-Спрінгс" з Енді Семберг, Крістін Міліоті і Дж. К. Сіммонс.

Ролик з'явився на Youtube-каналі Вольга Україна.

Читайте такожПринц Гаррі Вперше знявся у фільмі Netflix

Прем'єра "Зависнути в Палм-Спрінгс" дебютанта Макса Барбакова відбулася на останньому кінофестивалі в Санденсі, де фільм отримав виключно позитивну реакцію від критиків і аудиторії.

На зібранні Rotten Tomatoes фільм утримує високий рейтинг в 94% на основі 173 рецензій, а оцінка перших глядачів на imdb становить високі 7,5.

За сюжетом стрічки, двоє гостей на весіллі в сонячному Палм-Спрінгс - безтурботний Найлз і подружка нареченої Сара потрапляють в петлю часу, і вони не здатні втекти ні з цього місця, ні зі свята, ні один від одного. Весільний "день бабака на двох", за запевненнями західної преси, підготував безліч сюрпризів для глядачів. Критика особливо відзначила оригінальність стрічки, якісний гумор, ідеальний акторський склад і відмінний саундтрек.

До музики творці дійсно поставилися з усією повагою: "Коли ми знімали цей фільм, ми безумовно хотіли, щоб в його саундтреку була відповідна музична атмосфера, - сказав Семберг, - Ми зійшлися на думці, що хочемо, щоб це було щось помітне і захоплююче, але не обов'язково ультрасучасне, і не те, що вже було використано в десятках інших карти"- продовжив творець серіалу "Бруклін 9-9".

Всього комедія налічує понад 25 композицій авторства Леонарда Коена, Філа Коллінза, Джона Коула, Кет Буш, Hall & Oates і інших іменитих авторів, чия музика стала відмінним доповненням до фантастичного ромкому.

Інші новини по темі: