Ніхто не буде любити нас так, як ми самі / скріншот

Часом всім нам хочеться надихнутися і усвідомити свою силу. У таких ситуаціях чудово допомагають пісні про жінок, в яких показана їх незалежність. УНІАН зібрав для вас 10 хітів про силу і незламність жінок. Слухайте і надихайтеся.

Джей Ло - Ain't Your Mama

У своїй пісні Дженніфер Лопес чітко позначила межі і від імені всіх жінок заявила, що чоловікам не потрібно ставитися до нас, ніби до прислуги. "Я не твоя мама", - співає Джей Ло і закликає слухачок навчитися себе поважати.

Кеті Перрі - Part Of Me

Співачка заспівала про те, що ніхто і ніколи не зломить душу жінки. Ми готові пережити удари, каміння та бомби. Але нікому не вдасться нас принизити. Сильний трек Перрі надихає і дає усвідомлення того, що жінка може впоратися з усіма труднощами.

Ріанна - Hurd

Ріанна заспівала про те, що нічого не боїться. Попри всі проблеми, потрібно надягати найкрасивіший наряд і йти з гордо піднятою головою. Цей трек, як пишуть в коментарях жінки, вчити їх любити, в першу чергу, себе.

The Pussycat Dolls - I Don't Need A Man

Легендарна група заспівала про те, що жінка може бути повноцінною і без обручки на пальці. Чоловік не потрібен лише для того, щоб бути "нормальною". Сильна жінка не потребує схвалення суспільства.

Бейонсе - Run The World (Girls)

Цей трек вважається одним з найвідоміших. У ньому Бейонсе заспівала про силу жінок. Саме вони керують світом, саме вони борються за свої права і не дають себе в образу. Пісня Run The World надихає нас на подвиги і вчить боротися з усіма несправедливими вчинками в суспільстві.

Майлі Сайрус - Flowers

Співачка поставила на місце свого колишнього, який її зраджував. Майлі Сайрус дала зрозуміти, що вона сама може купити собі квіти і не потребує когось, хто буде кликати її на побачення. Ніхто не буде любити нас так, як ми самі.

Авріл Лавін - Don't Tell Me

Здавалося б, сумний трек, насправді розповідає про те, що жінка може за себе постояти. І як би чоловік не намагався включати свою чарівність і зачаровувати, бажаючи захопити жінку, вона завжди може дати йому відсіч.

Селена Гомес - Who Says

Ця пісня вчить нас любити себе. Адже хто сказав, що жінка недосконала і нічого не заслужила? Селена Гомес сміливо заявила, що ніхто не має права критикувати і ображати людей.

Ніна Симон - Feeling Good

Цей трек максимально надихає на нові звершення. Ніна Сімон заспівала про те, що вже настає новий світанок, який приносить новий день і нове життя. Слухаючи пісню, ви точно зарядитесь гарним настроєм.

Аріана Гранде - 7 rings

Співачка заспівала про те, що жінка не потребує дорогих подарунків, адже вона може купити собі все сама. "Ношу каблучку, але не хочу ставати місіс", - співає Гранде. У своїй пісні вона розповіла про те, що кожна з нас - самодостатня одиниця, яка може домогтися всього, чого забажає.

Раніше УНІАН називав найкращі пісні про кохання.

Вас також можуть зацікавити новини: